2021. január 17. vasárnap Antal, Antónia

Karbantartást végez a Posta: egyes fiókokban rövidített lesz a nyitvatartás

  • MTI
  • 2018. június 1. péntek 19:30

A Magyar Posta június 2-án, 9-én és 10-én informatikai karbantartást végez, amely átmeneti időre szolgáltatásainak korlátozásával jár.

2018. június 2-án, szombaton belső rendszereit frissíti a Magyar Posta, ezért az említett napon 15.00 és 23.00 között az alábbi digitális szolgáltatások átmenetileg nem lesznek elérhetők ügyfeleink számára:

  • Nyomkövetés
  • Ügyfélrendelkezés
  • Webes címiratkitöltő

Június 9-én 18.00 óra és június 10- én 08.00 óra között országos informatikai adatközponti karbantartást végez a Társaság, melynek ideje alatt a posták nem tudnak szolgáltatást nyújtani. Emiatt 20 posta (11 vidéki, 9 fővárosi) szűkített nyitvatartással üzemel majd. Az érintett posták június 9-én, szombaton 17.00 órakor bezárnak, illetve az egyébként 0-24 órában nyitvatartó Budapest 72 (1087 Budapest Baross tér 11/c.) posta június 10-én vasárnap reggel 8 órakor nyit ki.

További részletek a posta.hu oldalon olvashatók.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS