2021. március 2. kedd Lujza

Jó hír az autósoknak: mutatjuk, mikortól csökkennek ismét az üzemanyag-árak


A múlt heti visszaesés után ismét örülhetnek az autóval közlekedők, ugyanis mindkét jellemző üzemeanyag ára csökkenni fog - ezúttal a dízelé sem marad változatlan. Ráadásul az elmozdulások jelentősnek mondhatók.

A múlt heti két csökkenés után most szerdától ismét csökkennek az üzemanyagok árai. A Holtankoljak.hu információi szerint a benzin ára bruttó 7 forinttal lesz kevesebb, ami jelentős elmozdulás. De a korábbiaktól eltérően a dízel sem marad mozdulatlan: bruttó 3 forinttal esik vissza a gázolaj ára. Ez alapján az átlagárak jelenleg a következők:

  • 95-ös benzin: 350 Ft/liter 
  • Gázolaj: 363 Ft/liter

Persze fontos megjegyezni, hogy az egyes kutak árai között akár jelentős különbségek is lehetnek, így érdemes őket összehasonlítani tankolás előtt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Krízishelyzetben a magyar dolgozók: visszaütnek a szőnyeg alá söpört problémák
Az első lépés megküzdeni azzal a terhes gondolattal, hogy nem tudunk visszatérni a járvány előtti normákhoz...


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

02.25-03.03
Országos

Spar

02.25-03.03
Országos

Aldi

02.25-03.03
Országos

Lidl

02.25-03.03
Országos

Interspar

02.24-03.31
Országos


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked