8 °C Budapest

Itt az Aldi legújabb dobása: jönnek a diszkont benzinkutak Magyarországon

2017. november 10. 10:30

Diszkont automata üzemanyagtöltő állomások nyílnak Magyarországon. Az új benzinkutakon MSZ EN 590 és MSZ EN 228 normának megfelelő üzemanyagot tankolhatnak majd a vásárlók.

Diszkont automata üzemanyagtöltő állomásokat nyit több magyarországi áruházának parkolójában az Aldi, ahol a vásárlók MSZ EN 590 és MSZ EN 228 normának megfelelő üzemanyagot tankolhatnak.

A tervek szerint az üzemanyagtöltő állomások az év utolsó negyedévében épülnek meg. A kutakat az OMV-vel partnerségben nyitja az áruházlánc.

Az automata benzinkutak az áruházak parkolóiban nyílnak meg. A kutaknál legfeljebb 3,5 tonna megengedett össztömegű gépjárműveket lehet majd feltankolni, illetve kizárólag üzemanyagot lehet vásárolni - tehát például autóápolási termékeket nem. Egyaránt lehet majd fizetni bank- és hitelkártyával, illetve készpénzzel is.

A benzinkutak 0-24 órában elérhetőek lesznek. A kínálatban kétféle üzemanyag szerepel, MSZ EN 590 szabvány szerinti gázolaj és MSZ EN 228 szabvány szerinti 95-ös oktánszámú benzin. Az első három benzinkút a szigetszentmiklósi, a budaörsi és a soproni üzletek parkolójában nyílik majd meg.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem