Itt a Tesco nagy bejelentése: mindenki erre várt

Pénzcentrum
2012. február 28. 09:50

Márciustól indul a Tesco mobilszolgáltatása - jelentették be a társaság mai sajtótájékoztatóján. Az áruházlánc Magyarország negyedik független mobilszolgáltatójaként definiálta magát, a Tesco Mobile, a Tesco és a Vodafone közös - 50-50 százalékban tulajdonolt - vállalkozása független mobilszolgáltatóként fog működni a magyar piacon. A vállalat Tesco Mobile néven fogja kínálni szolgáltatásait a magyarországi Tesco áruházakban, a Vodafone technológiájának és hálózatának támogatásával.

A mai tájékoztatón elhangzott: a készülékek a Tesco áruházak országos hálózatán keresztül lesznek hozzáférhetőek. "Ez egy igen izgalmas vállalkozás a Tesco számára" - mondta Gerry Gray, az áruházlánc magyarországi ügyvezető igazgatója. A sajtótájékoztatón részt vett  Beck György, Vodafone Magyarország Zrt. elnöke is: bevezetőjükben mindketten az együttműködés jelentőségét hangsúlyozták.


Az új szolgáltató a 31-es hívószámot kapta, a készülékek négy napon belül elérhetőek lesznek. Az első hálózaton belüli "csörgetéssel" kezdődött a Reszkető Péter, Tesco Mobile vezérigazgatójának előadása.

Mindent megdupláznak

Reszkető Péter elmondta: 29,5 forintért telefonálhatunk majd minden hálózatba a Tesco feltöltő kártyás csomagjával. Valójában a percdíj 59 forint lesz, de mivel minden felöltést megdupláz a Tesco, úgy is számolhatunk, hogy 29,5 forintba kerül a hívás az előfizetőknek. Bármely áruházban fel lehet tölteni a készülékeket, ahol dupla pontot írnak jóvá a klubkártya tulajdonosoknak. A csomagban 10 megabájt ingyen internet is elérhető, ezt plusz díjakért cserébe lehet növelni.

A feltöltési értéket csak 30 napig érvényes bónusszal duplázza meg a Tesco, ezért érdemes figyelni arra, hogy az új csomag esetében annyival töltsük fel a keretünket, hogy a bónuszt 1 hónapon belül le tudjuk beszélni. A legkisebb feltölthető egység 2 ezer forint. A rendszer elsőnek mindig a bónuszok összegéből vonja le a hívásköltséget, így könnyebben elérhető a 29,5 forintos percdíj.

Maga a SIM kártya 500 forintba fog kerülni, ebből 300 le is beszélhető (5 percre elegendő). Annyira rá akarja venni az áruház az új csomag kipróbálására az embereket, hogy a megvásárolt készülékek közül az egyik olcsóbb 2 hálózatot, azaz két SIM kártyát is tud kezelni. Ezzel gyakorlatilag a Tesco eszközével a régi szám és előfizetés használata mellett lehet kipróbálni a szolgáltatást.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


A kínálat másik "csúcsa" a Samsung készüléke, a Galaxy Mini lesz, mellyel a mobilinternet adta lehetőségek is kiaknázhatóak. A hagyományos telefonokat keresők is válogathatnak, 3 további készülék várja őket. A legolcsóbb készülég a 2 990 forintért kínált Samsung E1080-as lesz, a legdrágább pedig a már említett Samsung Mini, 31 990 forintért.

Újságírói kérdésre Reszkető Péter elmondta, hogy később lehetségesnek tartja előfizetéses szolgáltatás beindítását is, de egyelőre csak a Tesco Mobile Dupla csomagot kínálják ügyfeleiknek.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm