2020. szeptember 20. vasárnap Friderika

Ilyen sorsjegy még nem volt Magyarországon: egy bőröndnyi pénz a főnyeremény


A Szerencsejáték Zrt. egyik legdinamikusabban fejlődő termékcsoportja a kaparós sorsjegyek, amelyek minden korosztály számára vonzó lehetőséget kínálnak. Egy friss kutatás eredményei most fényt derítenek a sorsjegyjátékosok motivációira, illetve a termék sikerének titkára.

A sorsjegyek a kezdetek óta nagy népszerűségnek örvendenek hazánkban, a Szerencsejáték Zrt. termékei közül talán ezek azok, amelyek a legszélesebb vásárlói kört érik el. A legfrissebb kutatásokból kiderül, hogy a vásárlók többsége a kis nyereménnyel is elégedett, de vásárláskor és a sorsjegy kiválasztásakor a főnyeremény is vonzó tényező számukra. A játék rendkívül gyors, hiszen lekaparás után azonnal megtudhatjuk, szerencsénk volt-e, ez pedig szintén kedvelt tulajdonsága ezen terméknek. A megkérdezett sorsjegyvásárlók közel kétharmada (61%) vesz azért sorsjegyet, mert szeretne egy kisebb összeget nyerni, 36%-ukat a főnyeremény, szintén 36%-ukat pedig főként a játék gyorsasága motiválja. A játékélmény és -izgalom szintén nagy szerepet játszik, mindkettő a kutatásban résztvevők 34-34%-át ösztönzi játszásra. A megkérdezettek 23%-a vásárolja mindig ugyanazt a sorsjegyet, 24% pedig általában a kedvencét veszi meg, és a megszokott játéka mellett időnként kipróbál más sorsjegyeket is.

Az érdeklődők május 8-tól az 1000 forintos Pénzes bőrönd sorsjeggyel is próbára tehetik szerencséjüket, amelynek különlegessége, hogy 8 darab kinyitható felületet rejt. Grafikájának köszönhetően az egyes ablakok felnyitásakor valóban úgy érezhetjük, mintha egy-egy pénzzel teli bőrönd tartalmát tárnánk fel. Eddig még nem alkalmazott megoldás továbbá az is, hogy a felnyitható ablakokon is található kaparófelület, amely duplájára növeli a játékmezőt, illetve fokozza a játékélményt is.


Íme az új sorsjegy: 50 milliót lehet vele kaszálni! Fotó: Szerencsejáték Zrt.

A Pénzes bőrönd sorsjegy nyolc egyszerű és gyors játékot tartalmaz, amelyekben 3 egyforma szimbólumot kell megtalálnunk ahhoz, hogy nyerjünk. A játékmenetet a duplázó és a triplázó szimbólum időnkénti felbukkanása színesíti, amellyel az adott játékban elérhető nyereményünket megkétszerezhetjük vagy megháromszorozhatjuk.

Egy sorsjeggyel 8 nyeremény is elérhető, a főnyeremény pedig 50 millió forint.

A sorsjegyek egyelőre az online értékesítési csatornákon nem érhetők el, a játékosok így a lottózókban és egyéb értékesítőhelyeken juthatnak hozzá a Pénzes bőrönd sorsjegyhez. Aki lottózóba, vagy üzlethelyiségekbe tér be, ne feledje, hogy kötelező a száj és orr eltakarására alkalmas maszk viselése, azonban a 9 és 12 óra közötti, életkorhoz kötött belépési korlátozás a lottózókra nem vonatkozik.

Címlapkép: Szerencsejáték Zrt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.18-09.23
Országos

Auchan

09.18-09.23
Országos

Lidl

09.18-09.23
Országos

Spar

09.18-09.23
Országos

Interspar

09.18-09.23
Országos

Tesco

09.17-09.23
Országos

Tesco

Tanévkezdés
08.18-09.20
Országos

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.