Ilyen is ritkán van az Ötöslottón: giganyeremény várja a szerencsevadászokat

2021. február 26. 14:28

Az idei év első telitalálatosa 9 hét halmozódást követően már csaknem 2 milliárd forintot nyerhet az Ötöslottón. A szombati lottóshow sztárvendégeként ByeAlex és a Slepp lép fel.

Az elmúlt 9 hétben nem volt telitalálat az Ötöslottón, így a várható főnyeremény ezen a héten már 1,95 milliárd forint. A múlt heti lottósorsolás alkalmával, amelyben az 5-ös szám játszotta a főszerepet, 26 darab négytalálatos szelvény született, amelyek egyenként 2 012 470 forintot jelentettek a szerencsés játékosok számára.

Az Ötöslottó nyereményeinek nagysága attól függ, hogy hány alapjáték érkezett be az adott sorsolásra, van-e az előző játékhétről halmozódó nyeremény, és hány nyertes van az egyes nyerőosztályokban, vagyis a kisorsolt 5 szám közül hány játékos találta el mind az 5 számot, illetve hányan értek el 4, 3 vagy 2 találatot.

Amennyiben egy játékosnak sem sikerül helyesen megtippelnie mind az 5 kisorsolt számot, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő heti nyeremény összegéhez. Ez a halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat, és ha ekkor sincs az utolsó sorsoláson telitalálatos szelvény, akkor a főnyeremény a játék Részvételi Szabályzatában foglaltak alapján felosztásra kerül a nyertesek között.

A sorsolás ezúttal is szombaton 18:45-től, a Duna Tv SzerencseSzombat műsorában zajlik, ahol a Luxor sorsolás vendége László Boldizsár énekes lesz, aki nem csak a magyar könnyűzenei pályán ért el komoly sikereket - például a Cotton Club Singers nevű formációval -, de később tenorként számos hazai, illetve külföldi színház és operaház tagjaként jelentős operaénekesi karriert is befutott. A műsor második felében az Ötöslottó sorsolás alkalmával sztárvendégként ByeAlex és a Slepp érkezik, akik a koncertrepertoárjuk igazi klasszikusaival készülnek.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm