14 °C Budapest

Ilyen is ritkán van az Ötös- és Hatoslottón: minden játékosnak érdemes tudnia

2019. október 25. 13:00

16 hét halmozódás után sem született telitalálat a Szerencsejáték Zrt. legismertebb játékain, így tovább emelkedik az e heti várható főnyeremények összege. Míg a Hatoslottó jackpotja megközelíti az 1,4 milliárd forintot, addig az Ötöslottó esetében közel 2 milliárd forint várja a játékosokat.

Kéz a kézben halad az Ötös- és Hatoslottó várható főnyereménye, hiszen mindkét játék esetében 4 hónapja nem született telitalálat. 2019. 43. héten megnyerhető 1,98 milliárd forintos Ötöslottó jackpot az idei év második legnagyobb lottónyereménye lehet (az első szintén ehhez a játékhoz fűződik), abban az esetben pedig, ha a Hatoslottó nyerőszámait sikerül eltalálnia egy szerencsésnek, a játék több mint 30 éves történetének 5. legnagyobb nyereménye lehet az övé.

A 2019-es év mögöttünk hagyott időszaka igazán mozgalmas volt mindkét játék esetében: az Ötöslottón megnyerték a játék történetének harmadik legnagyobb, 4,194 milliárd forintos, a Hatoslottón pedig a második legnagyobb, 1,688 milliárd forintos főnyereményét. Emellett a Hatoslottó játék esetében egy 877 millió forintot meghaladó, az Ötöslottón pedig 1,1 milliárd forintot meghaladó nyeremény is született.

Összegezve az idei évet, kizárólag csak ezt a két játékot figyelembe véve, már több mint 8 milliárd forint került a legszerencsésebbekhez. Érdemes tehát beikszelni azt az öt, illetve hat számot, amelyekkel bárki beírhatja magát a magyar lottótörténelembe.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső HATOSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem