2020. augusztus 13. csütörtök Ipoly

Ilyen egy luxustrafik ma Magyarországon: nem lehetetlen, simán működik


Negyedik éve viszi sikerrel kecskeméti luxustrafikját egy magyar férfi, aki zsinórban harmadszor zsebelte be az Év Boltja verseny díját - írja a HelloVidék.

A kecskeméti Spiritstore kezdetben ugyanolyan koncepció szerint működött, mint a legtöbb magyarországi Nemzeti Dohánybolt: viszonylag szűk italszortimenttel, nappali nyitva tartással egy 60 négyzetméternyi területen. A tulajdonosa azonban ennél többet akart, első vízió között legalább 100 whiskys szortimentet álmodott meg és elkezdte az országot járni inspiráció után kutatva.

Amikor minden összeállt, sőt az alapbolt melletti üzlet eladóvá vált, akkor Szöllősi Balázs, tulaj elkezdte megvalósítani luxustrafikjának ötletét. Megvette a boltot, illetve nem kevés hitelt ölt az üzletbe. A lap azt írja csak a bútorok több millió forintba kerültek, a raktárkészletet tekintve pedig már tízmilliós nagyságrendben kellett számolniuk. Mindennek következtében az alap Nemzeti Donánybolt 2016 őszére egy 

nonstop nyitvatartású, prémium italokat is kínáló üzletté vált, amely választékával a repülőterek luxusboltjait idézi.

Habár kezdetben sokan szkeptikusan álltak a vállalkozás sikeréhez, mi sem igazolja jobban az ötlet működőképességét, minthogy közel négyéves fennállása alatt a bolt idén zsinórban harmadszor zsebelte be kategóriájában az Év Boltja verseny díját. A teljes cikket a HelloVidéken tudod elolvasni!

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Betesz a koronavírus a kollégista létnek: erre készülhetnek ősszel a diákok
A koronavírus, ahogy szinte mindent, a kollégiumi életet is átrajzolja.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.