2019. július 16. kedd Valter

Ilyen egy luxustrafik ma Magyarországon: nem lehetetlen, simán működik


Negyedik éve viszi sikerrel kecskeméti luxustrafikját egy magyar férfi, aki zsinórban harmadszor zsebelte be az Év Boltja verseny díját - írja a HelloVidék.

A kecskeméti Spiritstore kezdetben ugyanolyan koncepció szerint működött, mint a legtöbb magyarországi Nemzeti Dohánybolt: viszonylag szűk italszortimenttel, nappali nyitva tartással egy 60 négyzetméternyi területen. A tulajdonosa azonban ennél többet akart, első vízió között legalább 100 whiskys szortimentet álmodott meg és elkezdte az országot járni inspiráció után kutatva.

Amikor minden összeállt, sőt az alapbolt melletti üzlet eladóvá vált, akkor Szöllősi Balázs, tulaj elkezdte megvalósítani luxustrafikjának ötletét. Megvette a boltot, illetve nem kevés hitelt ölt az üzletbe. A lap azt írja csak a bútorok több millió forintba kerültek, a raktárkészletet tekintve pedig már tízmilliós nagyságrendben kellett számolniuk. Mindennek következtében az alap Nemzeti Donánybolt 2016 őszére egy 

nonstop nyitvatartású, prémium italokat is kínáló üzletté vált, amely választékával a repülőterek luxusboltjait idézi.

Habár kezdetben sokan szkeptikusan álltak a vállalkozás sikeréhez, mi sem igazolja jobban az ötlet működőképességét, minthogy közel négyéves fennállása alatt a bolt idén zsinórban harmadszor zsebelte be kategóriájában az Év Boltja verseny díját. A teljes cikket a HelloVidéken tudod elolvasni!

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,75 százalékos THM-el, és havi 85 891 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 80 439 forintos törlesztőt ígér a 2,66 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,70 százalékos THM is alacsony, 80 631 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a OTP Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk