14 °C Budapest

Ilyen akció nem lesz több idén: ezért állnak sorban a Tescóban, Lidlben

2017. október 27. 14:07

Egy hét sincs már halottak napjáig, ráadásul az angolszász kultúrkörből átvett halloween is itt van a nyakunkon. Erről pedig a hazai áruházláncok sem feledkeztek meg. Éppen ezért számos kedvezménnyel várják a héten vásárlóikat. Mi pedig mutatjuk, hol érdemes beszerezni többek között a mécseseket és a halloweeni kellékeket.

Október végén járunk, így már egy hét sincs Mindenszentek napjáig és halloweenig. Meglepő ugyan, de friss kutatások alapján már az angolszász eredetű ünnepre is mérhetően költenek a magyar családok. Általánosan elmondható például, hogy

fejenként 1-2 ezer forint kiadást jelent az embereknek a halloween,

de akadnak olyanok is (a megkérdezettek 20 százaléka) akik akár 5000 forintot is kiadnak egy parti kedvéért - derül ki a Formatex 600 család bevonásával készített felméréséből. Ezen felül a megkérdezettek 80 százaléka töklámpást is készít az ünnep apropóján.

A halloweeni kiadások mellett persze ott vannak a tradicionális halottak napjához köthető költések is. Ezekről pedig a hazai áruházláncok sem feledkeztek meg. Éppen ezért a boltok, a 43. heti akciós újságjaikban rengeteg kedvezménnyel várják az ünnepekre készülő vásárlókat. Mi pedig mutatjuk, hol érdemes beszerezni többek között a mécseseket és a halloweeni parti kellékeket egyaránt.

Auchan

Az Auchanban a fémfedeles kockamécses 99 forint, az antikolt, hóvirág effektes pedig 149 forint/darab. A halottak napja mellett az áruház az angolszász eredetű halloween ünnepére is gondolt. Így a 10 darabos rémségekkel díszített lufik 499, egy 26 centi átmérőjű, grafikával ellátott tálca pedig 399 helyet 299 forintba kerül.

KATT: Fusd át a Auchan e heti akciós újságját!

Tesco

A Tescóban a kerek, üvegmécses 349 forintba kerül, a műanyagcserepes krizantém pedig 179-be. Mintás mécsest azonban már 299 forintért is lehet kapni, de más, keresztes mécseseket már 69, 199 forintért is kaphatunk. A mécses utántöltő is mérettől függően szerezhető be, a legolcsóbb egyébként 99 forint. Az áruház mindezek mellett ajánl 100 darabos teamécses pakkot is 789 forintért.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A halottak napi ünnepi kellékek mellett azonban találhatunk a halloweenhez köthető partikellékeket is. A dekor tök kilója 99 forint, még halloweeni csokit 109 forintért kaphatunk. Ezen felül a Haribo összes termékét 20 százalék kedvezménnyel vihetjük haza, de más parti kellékeket is találhatunk 110 forintos kezdő ártól.

KATT: Nézd meg, milyen akciókkal vár a Tesco a héten

Aldi

Az Aldi főleg a közelgő halottak napjára helyezi a hangsúlyt, így a 2 darabos fedeles mécses 349 forint helyett 249 forintért kapható, az ötdarabos temetői olajmécsesért pedig 499 forintot kell fizetni. Az áruház a mécsesek mellett ajánl temetői díszt 1799 és növény- vagy virágtálat is 3999 forintért.

KATT: Lapozd át az Aldi e heti akciós újságját is

Lidl

A Lidl heti akciós kiadványában inkább a halloweenre fókuszál, így a csak dekorációs célra kínált tök kilójáért például 99 forintot kérnek. A kínálatban azonban szerepel még szem formájú töltött gumicukor 399, és ugyancsak szem alakú csokoládé 499 forintért. Mindezek mellett cukorkákkal töltött műanyag tökfejet is lehet kapni 1399 forintért és találhatunk fejdíszeket, maszkokat 999 forintért.

KATT: Még több kedvezményes ajánlatért nézd meg a Lidl akciós kiadványát is

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem