16 °C Budapest

Így lehetsz a kanapéról is milliárdos: a vírus sem gátolhat meg

2020. március 25. 15:15

Az Ötöslottó főnyereménye soha nem látott nagyságokba emelkedett, így az ország kedvenc lottójátékával közel 6,5 milliárd forintot lehet nyerni a hétvégén. A járványügyi helyzet alatt érdemes otthonról, a Szerencsejáték Zrt. digitális megoldásait kihasználva fogadni. Az Ötöslottóra virtuális lottószelvényeket a társaság weboldalán, az Okoslottó nevű mobilalkalmazáson keresztül, illetve SMS-ben is egyszerűen, gyorsan, bárhol és bármikor fel lehet adni.

Soha nem látott szinten van Magyarország kedvenc lottójátékának jackpotja, az e heti várható főnyeremény 6,424 milliárd forint. Minden idők legnagyobb megnyerhető összege 38 hete halmozódik, így ha valakinek sikerül telitalálatot elérni, az összeg mellett a halmozódási idő is rekordot dönt. 5 milliárd feletti főnyereményt eddig mindössze két alkalommal, 2003-ban (5,092 milliárd forint) és 2015-ben (5,049 milliárd forint) lehetett nyerni az Ötöslottón, mindkét esetben 37 hétig gyűlt a jackpot.

A lelkes ikszelők között egyre népszerűbb a digitális térben megtett fogadás, a Szerencsejáték Zrt. adatai szerint átlagosan 350 ezren játszanak ezen fogadási formák egyikével. A digitálisan lottózók közül legtöbben (63%) a Szerencsejáték Zrt. weboldalát részesítik előnyben, de sokan fogadnak a mobilszolgáltatókon keresztül telefonszámlájuk terhére SMS-Lottón keresztül (37%), vagy az Okoslottó alkalmazással, hiszen így sorban állás nélkül, gyorsan, kényelmesen és biztonságosan választhatják ki kedvenc számaikat, és ehhez még a lakásból sem kell kilépniük.

A digitális játékformák számos előnyt tartogatnak a játékosoknak: amellett, hogy gyorsan és egyszerűen használhatóak, a kisnyeremények utalása belső egyenlegre vagy a játékos által megadott bankszámlára megtörténik és nincs elfelejtett játék vagy fogadás, ugyanis nyeremény esetén a játékosok SMS-ben vagy e-mailben értesítést kapnak.

A nemzeti lottótársaság társadalmi felelősségvállalása jegyében kiemelt hangsúlyt fektet a játékfüggőség kutatására, megelőzésére és - különböző hazai szakmai szervezetekkel együttműködve - kezelésére egyaránt. Éppen ezért a mostani kiemelt halmozódási időszak alatt is felhívja a játékosok figyelmét a felelős játék fontosságára, annak érdekében, hogy "a játék valóban játék maradjon".

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 23. 12:30
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm