20 °C Budapest

Húsmentes hamburger debütált a magyar Burger Kingben: ennyibe kerül

2019. november 12. 12:00

 A Burger King növényi alapú pogácsával készülő, új húsmentes hamburgerének árusítását kedden, Európa 25 országában kezdte meg, a társaság Rebel Whoppere a cég több mint 2 500 európai éttermében, köztünk hazánkban is elérhető már - írja a Portfolio.

A Burger King kedden Európa-szerte megkezdte a növényi alapú pogácsával készülő, húsmentes hamburgerének árusítását, a társaság Rebel Whoppere a kontinens 25 országában több mint 2 500 gyorséttermében érhető el, köztük a cég magyarországi egységeiben is, ami a márka eddigi történelmének legnagyobb termékbevezetése.

Arról nem szólt a közlemény, hogy mennyibe kerül az új burger, de az applikációból kiderült, hogy 1140 forintot kérnek a különleges szendvicsért. Aki azért mégsem szeretne teljesen lemondani a húsról, extraként kérhet bacont is a vegán Whopperbe!

Ennyibe kerül a húsmentes burger - bacont is kérhetsz bele!

A Burger King a The Vegetarian Butchert kérte fel a pogácsa elkészítésére, a két márka együtt hozta létre az új szendvicset, amelyben növényi alapú pogácsa van. A Hollandiában található, műhúst gyártó céget, a The Vegetarian Butchert az Unilever 2018 végén vásárolta meg.

A cég a Rebel-menü elemeit a Svédországban fejlesztette ki a holland Vivera segítségével, a Burger King Európáért, Közel-Keletért és Afrikáért felelős elnöke a Bloombergnek kiemelte, hogy a Vegetarian Butcher volt a lehető legjobb partner a termék európai bevezetéséhez. A Burger King közleménye szerint az új Rebel szendvics ez első harapástól az utolsóig az eredeti, ikonikus Whopper-élményt nyújtja.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem