2020. augusztus 12. szerda Klára

Hullottak a milliók: egy szerencsés magyar is nyert az európai szuperlottón


Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 3. heti nyerőszámait. Mivel ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a következő sorsoláson bruttó 38 millió euróért (12,2 milliárd forint) izgulhatnak majd a nemzetközi játékosok.

A 2019/3. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

2, 9, 23, 36, 47; 2, 9.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal sem idehaza, sem külföldön nem volt telitalálat. A legmagasabb nyereménynek (bruttó 443 318 €) 5+1 találattal 4 külföldi játékos örülhet.

A legmagasabb magyar nyeremény nettó 13 913 355 forint volt, a 5+0 találatért járó összeget egy játékos viheti haza. Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig még több mint 24 ezer magyarnak volt szerencséje.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.