2020. szeptember 18. péntek Diána

Hivatalos: ez lesz az Ikea-szatyrok új színe


Várhatóan jövő héten nyílik a harmadik Ikea áruház Magyarországon, és az új üzlettel új termékeket is bevezetnek. Az egyik ilyen a régi, jól bevált kék táska mellett már pöttyös táskát is vehetünk a bútoráruházban.

Az Ikea áruházakban a kisebb tárgyak vásárlását kifejezetten a bútorboltnak kifejlesztett sárga táskával intézhetjük. Ennek kék változatát pedig akár meg is vásárolhatjuk. A kék tásk apedig már-már hozzátartozik a főváros látképéhez, bárhova megyünk szinte biztos, hoyg a hatalmas kék táskát cipelő emberekbe botlunk a tömegközlekedési eszközökön, tereken. Most viszont nagy lépésre szánta el magát a svéd bútorüzlet, hamarosan a kék táska mellett egy piros alapon pöttyös szatyrot is megvehetünk, a kék táskához hasonló méretben.


Az új, pöttyös ikeás táskák Forrás: Veres Dóra/Pénzcentrum

A bútorüzlet egyébként hamarosan megnyitja harmadik magyarországi áruházát is, az erről készült képes összefoglalónkat ITT olvashatod el.

Szavazz! te melyik táskából vennél legszívesebben?

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.18-09.23
Országos

Auchan

09.18-09.23
Országos

Lidl

09.18-09.23
Országos

Spar

09.18-09.23
Országos

Interspar

09.18-09.23
Országos

Tesco

09.17-09.23
Országos

Tesco

Tanévkezdés
08.18-09.20
Országos

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.