2018. március 19. hétfő József, Bánk

Háziasszonyok, figyelem! Ennyivel drágulhat húsvét előtt a tojás ára

2-3 forinttal is emelkedhet Húsvétig a tojás fogyasztói ára - értesült az InfoRádió.

Tavaly év végén a tojás árszintje igen komoly magasságokat ért el, ám 2018 első hónapjaiban ez valamelyest korrigált. Izgalmas kérdés ugyanakkor, hogy Húsvét közeledtél mire számíthatnak a magyar vásárlók, a tojás árával kapcsolatban:

Én legfeljebb 2-3 forintos emelkedésre számítok a húsvéti vásárlási hajrában

- mondta el az InfoRádiónak Flórián Zoltán, az Erste Bank vezető agrár-szakértője, aki azt is hozzátette, hogy a múlt évi botrányok után idén csak enyhe áremelkedéssel kell számolni a tojással kapcsolatban.

Mindez azt jelenti tehát, hogy ha a szakértő szerinti drágulás mértéke bekövetkezik, akkor a tojás 57-58 forintért lesz kapható a húsvéti ünnepek előtt.


JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ 500 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 1 millió 500 ezer forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cetelem (THM 13,07%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cofidis, az ERSTE Bank, valamint a Budapest Bank kölcsönét is.

További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk