2020. augusztus 14. péntek Marcell

Hatalmas bukta az Extreme Digital akciója


Hatalmas bukta eddig az Extreme Digital karácsonyi akciója. Éjféltől él a Black Friday névre keresztelt akció, óriási árengedményekkel, csak vásárolni nem lehet. Az online felület ugyanis elérhetetlen. Az áruház Facebook-oldalán panaszkodnak a vásárlók.


A meghirdetett akció szerint a mai napon akár 70 százalékos árengedménnyel rendelhetünk elektronikai készülékeket, kisgépeket, vagy akár az idei karácsony slágertermékét, a selfie-botot.

Az indulás után 10 órával már sikerül elérni az oldalt, de még most is döcögősen működik a rendelés. Azonban éjjel és a reggeli órákban szinte lehetetlen volt vásárolni.

Az ügyben megszólalt az Extreme Digital is:

A Black Friday sikere minden elképzelésünket és várakozásunkat felülmúlta. Szervereinket előzetesen felkészítettük a szokásos terhelés 5-szörösére, ám a forgalom több mint 30-szorosan haladja meg az átlagos mértéket. Éjféltől reggel 8 óráig félmillióan látogatták meg az oldalt, az általuk vásárolt termékek és szolgáltatások értéke meghaladja az egész nap sikerére vonatkozó előzetes tervünket.

Az oldalon jelen pillanatban is látogatók ezrei vásárolnak, a várakozókat folyamatosan engedjük be a webáruházba. Továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy azon látogatóink is élhessenek a Black Friday jelentette különleges kedvezményekkel, akik eddig szervereink túlterheltsége miatt nem juthattak be az oldalra.

- nyilatkozta Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezetője.

Ezenkívül a Pénzcentrum érdeklődésére elmondták azt is, hogy:

amennyiben a túlterhelés megmarad, ügyfeleink érdekében partnereinkkel együtt megvizsgáljuk a Black Friday meghosszabbításának lehetőségét.

Mi az a Black Friday?

Az Egyesült Államokban már régóta hódít a Black Friday, egy olyan nap, amikor óriási kedvezménnyel lehet vásárolni. Itthon először az Extreme Digital vezette be, november 21-ére, egész napra. Arra számítottak, hogy:

Sokan, akik eddig idegenkedtek a netes vásárlástól, ők is kipróbálják majd.

- mondta el az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón Várkonyi Balázs.

Kattints! Megtudtuk: ezért húzzák ki a Tesco, a SPAR alól a talajt


Úgy tűnik, ez nem jött össze, a Facebook-oldalukon eddig inkább csak panaszkodó vásárlókat találni.


Kép: Extreme Digital Facebook

Harc a Blac Friday-ért

Világméretű esemény, számos online, és bolti akció, ezt jelenti a Black Friday. Bár nem mindenkinek: lapértesülések szerint a Media Markt már októberben a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához fordult, hogy a Fekete Péntek szóösszetételt levédesse. A kérvényt még nem bírálta el a hivatal, de eléggé hihetetlen, hogy a Media Markt számára kedvező döntés szülessen. Korábban egyébként elindult egy honlap, ami az akcióhoz csatlakozó kereskedőket listázza.

 

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.