14 °C Budapest

Hatalmas bukta az Extreme Digital akciója

2014. november 21. 08:27

Hatalmas bukta eddig az Extreme Digital karácsonyi akciója. Éjféltől él a Black Friday névre keresztelt akció, óriási árengedményekkel, csak vásárolni nem lehet. Az online felület ugyanis elérhetetlen. Az áruház Facebook-oldalán panaszkodnak a vásárlók.

A meghirdetett akció szerint a mai napon akár 70 százalékos árengedménnyel rendelhetünk elektronikai készülékeket, kisgépeket, vagy akár az idei karácsony slágertermékét, a selfie-botot.

Az indulás után 10 órával már sikerül elérni az oldalt, de még most is döcögősen működik a rendelés. Azonban éjjel és a reggeli órákban szinte lehetetlen volt vásárolni.

Az ügyben megszólalt az Extreme Digital is:

A Black Friday sikere minden elképzelésünket és várakozásunkat felülmúlta. Szervereinket előzetesen felkészítettük a szokásos terhelés 5-szörösére, ám a forgalom több mint 30-szorosan haladja meg az átlagos mértéket. Éjféltől reggel 8 óráig félmillióan látogatták meg az oldalt, az általuk vásárolt termékek és szolgáltatások értéke meghaladja az egész nap sikerére vonatkozó előzetes tervünket.

Az oldalon jelen pillanatban is látogatók ezrei vásárolnak, a várakozókat folyamatosan engedjük be a webáruházba. Továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy azon látogatóink is élhessenek a Black Friday jelentette különleges kedvezményekkel, akik eddig szervereink túlterheltsége miatt nem juthattak be az oldalra.

- nyilatkozta Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezetője.

Ezenkívül a Pénzcentrum érdeklődésére elmondták azt is, hogy:

amennyiben a túlterhelés megmarad, ügyfeleink érdekében partnereinkkel együtt megvizsgáljuk a Black Friday meghosszabbításának lehetőségét.

Mi az a Black Friday?

Az Egyesült Államokban már régóta hódít a Black Friday, egy olyan nap, amikor óriási kedvezménnyel lehet vásárolni. Itthon először az Extreme Digital vezette be, november 21-ére, egész napra. Arra számítottak, hogy:

Sokan, akik eddig idegenkedtek a netes vásárlástól, ők is kipróbálják majd.

- mondta el az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón Várkonyi Balázs.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Kattints! Megtudtuk: ezért húzzák ki a Tesco, a SPAR alól a talajt


Úgy tűnik, ez nem jött össze, a Facebook-oldalukon eddig inkább csak panaszkodó vásárlókat találni.

Kép: Extreme Digital Facebook

Harc a Blac Friday-ért

Világméretű esemény, számos online, és bolti akció, ezt jelenti a Black Friday. Bár nem mindenkinek: lapértesülések szerint a Media Markt már októberben a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához fordult, hogy a Fekete Péntek szóösszetételt levédesse. A kérvényt még nem bírálta el a hivatal, de eléggé hihetetlen, hogy a Media Markt számára kedvező döntés szülessen. Korábban egyébként elindult egy honlap, ami az akcióhoz csatlakozó kereskedőket listázza.

 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem