2020. augusztus 10. hétfő Lőrinc

Három magyar is milliomos lett a szuperlottón: ezek voltak a nyerőszámaik


Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2020/28. heti nyerőszámait. Mivel ezen a játékhéten senki nem vitte el a főnyereményt, a jövő héten (29.) 33 millió euró, azaz 11,6 milliárd forint lesz a tét.

A 28. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

5, 6, 9, 15, 29; 4, 9.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal ezen a héten sehol nem volt telitalálat. A legmagasabb magyar nyerménynek 3 játékos örülhet, nekik a 4+2-es találat nettó 1 121 820 forintot fizet. Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig még 23,9 ezer magyarnak volt szerencséje.

A következő sorsoláson bruttó 33 millió euró (11,6 milliárd forint) lesz a várható főnyeremény.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.