2021. január 28. csütörtök Károly, Karola

Hárman is beléphetnek a magyar milliárdosok klubjába ezen a hétvégén


A mostani játékhét alkalmával két lottótípus főnyereménye is megegyezik: egyaránt 3,6 milliárd forintért izgulhatnak az Ötöslottó és az Eurojackpot játékosai, ugyanakkor a Hatoslottó is 1,2 milliárd forint felett jár. A játékosokat ráadásul különnyeremények is várják a Decemberi Szerencsenapok akcióban. A SzerencseSzombat e heti témája pedig a magyar foci lesz, sztárvendégként pedig Pál Dénes énekes szórakoztatja majd a műsor nézőit.

Az Ötöslottón 19 hete nem volt telitalálat, így a hétvégén már 3,6 milliárd forint a tét. A 49. játékhét abból a szempontból is különlegesnek számít, hogy ezen a héten az Eurojackpot (forintra átszámított) várható főnyereménye szintén 3,6 milliárd forint. A Hatoslottó is egymilliárd feletti jackpotot kínál: 12 hetet követően a várható főnyeremény mind a hat nyerőszám helyes megtippelése esetén 1,27 milliárd forint. 

A játékosokat a hétvégi számsorsolások mellett különsorsolásos nyeremények is várják: 2020. december 4-12. között a Decemberi Szerencsenapok akcióban az Ötöslottó, a Hatoslottó és a Joker játékokkal lehet esélyük a napi és a ráadás nyereményre is. Ehhez bármely játékmódban az Ötöslottó és a Hatoslottó esetében egy szelvényen legalább 1800 forint (amely értékekbe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele), míg a Joker esetében egy szelvényen legalább 900 forint értékben kell játszani.

Az akciós játékok között az Ötöslottó esetében 1 millió forint és 10 x 100 ezer forint napi, valamint 10 millió forint ráadás, a Hatoslottó esetében 1 millió forint napi, valamint 10 millió forint ráadás, míg a Joker estében 500 ezer forint napi, valamint 5 millió forint ráadás pénznyeremény kerül kisorsolásra.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső HATOSLOTTÓ aloldalunkon

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked