Ha ezt meglátja, nem kérdés, mi kerüljön idén a fa alá ! (x)

Pénzcentrum
2016. november 28. 05:00

Karácsonyi ajándék tippünk kávérajongóknak.

Nemcsak tetszetős, de funkcionális is és a hajtós mindennapokban mosolyt csalhat vele szerettei arcára, ráadásul még egy igazán kecsegtető, 20 000 Ft értékű ajándék vásárlási utalvánnyal is gazdagodhat.

Aki kávéimádó, annak valószínűleg nem kell magyarázni, hogy mennyire fontos a tökéletes ízélmény eléréséhez a megfelelő alapanyag - vagyis a hibátlan minőségű kávé - és egy olyan gép, ami ebből a hozzávalóból képes a legínycsiklandóbb aromákat előcsalogatni.

Kávét ajándékozni karácsonykor is jó ötlet, de korántsem mindegy, mire esik a választásunk. Egy nyerő párosítással többszörösen is megörvendeztethetjük szeretteinket és saját magunkat is, hiszen minden illy iper kapszulás kávégép mellé egy 20 000 forint értékű vásárlási utalvánnyal ajándékozza meg vásárlóit az EspressoShop.hu.

Egy ajándék, mellyel mindenki nyer

A választék ezúttal is olyan lenyűgöző, hogy nem lesz nehéz dolgunk: a vadonatúj technológiájú Francis Y5 Duo és Francis Y5 Milk kávégépek bőségesen túlszárnyalják a kávéházi élményről alkotott elképzeléseinket. Az innovációnak köszönhetően az új gépekkel egyszerre használhatja a már ismert IperEspresso kapszulát a testes, gyönyörű vastag cremával érkező klasszikus illy eszpresszóhoz, míg az új Iper Filterkávé kapszulával olyan 220 ml-es aromatikus Americano hosszú kávét élvezhet, melyet csak a legjobb kávéházakban szervíroznak a vendégeknek. Az új Iper Filterkávé kapszula gondoskodik róla, hogy a darált és az instant illy kávé keveréke tökéletes elegyet alkosson a csészében, mely talán nemcsak a kávé gourmet-kat ösztönzi arra, hogy a cukrot és a tejet elhagyva élvezzék az igazi hosszú americanot. Az Y5 Milk géppel többféle tejes kávéitalt is varázsolhat magának gombnyomásra.

A választással nemcsak a megajándékozott családtagok járnak jól, hiszen az EspressoShop.hu-n bruttó 25 000 forint értékű vásárlás esetén az új évben akár Ön lehet a szerencsés, aki megnyeri a Francis Francis X9 csúcskategóriás kapszulás kávégépet, mely elegáns formatervezésének és háromféle színválasztékának köszönhetően igazán nívós darabja lehet bármelyik konyhának.


Az exkluzív megjelenés természetesen csak a jéghegy csúcsa, mivel ez a karcsú és modern “alkotás" működésében is egyedülálló: a víztartály egy része például üzemelés közben is utántölthető, illetve elegáns LED fény gondoskodik a csészék megvilágításáról, melyek a gép tetején praktikusan melegen tarthatóak. A kávéélményt a minden alkalommal hibátlan kapszulákon túl, a kétféle kávéhossz garantálja, a felhasználó ízléséhez idomulva.

Ötletes meglepetések, nem csak kávé gourmet-knak

A kiválasztott kávégép mellé érkező 20 000 Ft-os ajándékutalványt bármire felhasználhatja az EspressoShop.hu-n, de ha valami igazán elegánsat szeretne adni, és retikül meg parfüm már van elég, akkor szerintünk nagyon kreatív ötlet az Universitá del Caffé barista/kávészakértő tanfolyama.

A kifogástalan kávé és a lenyűgöző gép mellé pedig már csak a híres illy Art Collection csészekollekció hiányzik, melyet idén az olasz divat nagymestere Emilio Pucci alkotott, vagy akár egy vidám színben pompázó, live happilly logóval ellátott Keep Cup állandó használatú elviteles pohár, mely a folyton mozgó és kávézó környezettudatos családtagoknak is bátran ajándékozható, mivel 100%-ban újrahasznosítható, ártalmas anyagoktól mentes, így bárki élvezheti kedvenc kávéját, akár egy sietős hétköznapon is. A nyereményjátékban bármely termék, így szemes, darált kávé, csészék, Dammann tea - legalább 25 000 Ft értékű - vásárlásával is automatikusan résztvesz.


Ajándékozzon élményt az illyvel: give happilly karácsonykor is!

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem