2020. szeptember 20. vasárnap Friderika

Győzött a Pénzcentrum: véget ért a Coop Rally

  • Pénzcentrum.hu
  • 2014. szeptember 12. péntek 21:10

Véget ért a IX. Coop Rally, a Pénzcentrumot is képviselő csapat az első helyen zárt.


Szeptember 11-én rajtolt a IX. Coop Rally. A Coop Üzletlánc 2006 óta minden évben megszervezi a rallyt, amelyhez üzleti partnerek, beszállítók és termelők csatlakoznak függetlenül attól, hogy magyar, hazai vagy hazai feldolgozású terméket gyártanak, illetve forgalmaznak. A rendezvény célja a minőségi magyar termékek népszerűsítése. A Net Média Zrt. csapata is elindult, képviselve a Pénzcentrumot, a Portfoliot, illetve az Agrárszektor.hu-t.


Takács Sándor és Nyíri Sándor - Fotó: Pénzcentrum

A mai távon Zalakarosról kellett Sárvárra eljutni. Már az első nap is vezető pozícióban zárt a Net Média csapata, és a második napon is megtartották elsőségüket, és elvitték az

első díjat a Média szekcióban.

A zárórendezvényen kiosztották a Coop Rally idei díjait. A versenyt a Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt. csapata nyerte, a második a Szent Imre Pincészet Kft., a harmadik a Metsa Tissue Hungary Kft. csapata lett, a legjobb médiaversenyzőnek járó díjat a Net Média Zrt. kapta. A szervező Sky Csoport különdíját a Sole-Mizo Zrt. érdemelte ki az eseményen felszolgált Túró Rudi tortáért, míg a Magyar Olimpiai Bizottság különdíjasa az AGIS Fire & Security Kft., a Földművelésügyi Minisztérium különdíjasa pedig a Sió-Eckes Kft. lett.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.18-09.23
Országos

Auchan

09.18-09.23
Országos

Lidl

09.18-09.23
Országos

Spar

09.18-09.23
Országos

Interspar

09.18-09.23
Országos

Tesco

09.17-09.23
Országos

Tesco

Tanévkezdés
08.18-09.20
Országos

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.