2 °C Budapest

Giganyeremény várja a szerencsevadászokat: ezen a hétvégén minden eldől

2020. október 8. 19:33

Immár 11 hete nem volt telitalálatos szelvény a Szerencsejáték Zrt. legismertebb lottójátékán, az Ötöslottón. Abban az esetben, ha ezen a hétvégén egy szerencsés játékos helyesen tippeli meg a szombati sorsoláson kihúzott számokat közel 2,5 milliárd forintos főnyereménnyel gazdagodik.

Mozgalmas év van a hazai lottózás legemblematikusabb játéka mögött, hiszen kizárólag az idei évben már 4 alkalommal született telitalálatos szelvény, amely összértéke meghaladja a 9 milliárd forintot. Amiről azonban kevesebb szó esik, hogy nem csak a hibátlanul megtippelt 5 nyerőszámmal lehet szemmel láthatóan is magas összeget nyerni.

2020. január elsejétől október első hetéig ugyanis összesen már 860-an lettek milliomosok az Ötöslottón elért négy találatuknak köszönhetően: 21-en nyertek négymillió, 82-en hárommillió, 393-an kétmillió és 364-en egymillió forintot meghaladó összeget.

Érdemes tehát ezen a héten is feladni a kedvenc nyerőszámokat, majd követni a Duna TV szombati lottóshowját, ahol élőben először zenél majd a 2018-ban Az év felfedezettjeként Petőfi Zenei Díjat nyert Follow the Flow együttes. A zenekar egy igazi különlegességgel is készül, hiszen a "Nem tudhatom" című dalukhoz Sub Bass Monster rapper is csatlakozik.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem