2020. december 2. szerda Melinda, Vivien

Giganyeremény találhat gazdára az Ötöslottón: még az unokáid is megélnének ennyiből


Továbbra sem volt telitalálat az Ötöslottón, így 17 heti halmozódást követően a várható főnyeremény ezen a héten 3,3 milliárd forint. Minden idők legnagyobb, 6,4 milliárd forintos főnyereményén kívül - amelyet idén márciusban vitt el egy szerencsés játékos - utoljára több mint másfél éve volt a jelenleginél nagyobb Ötöslottó jackpot: tavaly áprilisban 29 hét halmozódás után 4,1 milliárd forintot vihetett haza egy játékos.

Az Ötöslottó eheti főnyereménye 17 hét halmozódást követően 3,3 milliárd forintos magasságban szárnyal. A sorsolást közvetítő SzerencseSzombat műsorvezetői és meghívott vendégei a televíziózás történetének izgalmas mérföldköveit elevenítik fel a lottóshowban, az Ötöslottó sorsolás hangulatáról pedig ezúttal a többszörös Fonogram-díj jelölt Groovehouse gondoskodik.

A Luxor játékot kísérő beszélgetés témája a televíziózás világnapja lesz. A Szerencsejáték Zrt. számára kiemelt fontosságú a játékosok és a munkatársak egészségének védelme, ezért a vendégek, Radványi Dorottya és Koltay Anna, az MTVA műsorvezetői, online formában csatlakoznak a műsorhoz. Többek között arról is lesz szó, hogy mikor indult el az első nyilvános televízióadás a tengerentúlon, illetve hogy melyik magyar feltaláló fejlesztette ki a modern, teljesen elektronikus televíziós rendszert.

A televíziózás nem csak a hírfogyasztásunkat és szórakozásunkat változtatta meg alapjaiban, de a lottózásra is nagy hatással volt. A magyar nézők első alkalommal 1962. március 9-én kísérhették figyelemmel a televízió képernyőjén a lottósorsolást, és az azt megelőző szórakoztató műsort. Ezt követően hétről-hétre újabb és újabb helyszínekre szervezték a sorsolások nyilvános eseményét: kultúrházakba, strandokra, sőt még mozikba is. A legkülönlegesebb TV-s sorsolásokat Budapestről közvetítették, például a Divatcsarnokból, a Lottó Áruházból vagy valamelyik uszodából.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Videó: bejutottunk az ALDI raktáraiba, ahol több ezer tonna papírt hasznosítanak újra
2025-re minden saját márkás termék csomagolása újrahasznosítható lesz az áruházláncnál.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

12.03-12.09
Országos

Spar

12.03-12.09
Országos

Lidl

12.03-12.09
Országos

Aldi

12.03-12.09
Országos

Tesco

12.03-12.09
Országos

Auchan

Prémium termékkatalógus
11.26-12.24
Országos

Aldi

11.26-12.02
Országos

Auchan

11.26-12.02
Országos

  Ajánlatunk