2021. január 26. kedd Vanda, Paula

Fontos változás a Fővárosi Vízműveknél: ezt minden fogyasztónak tudnia kell


Költözik a Fővárosi Vízművek központi ügyfélszolgálati irodája, augusztus 21-től új helyen fogadják ügyfeleiket.

A Fővárosi Vízművek Zrt. központi ügyfélszolgálati irodája a Társaság új székhelyén, a Budapest XIII., Váci út 182. szám alatt található Blue Cube irodaház földszintjén várja augusztus 21-től ügyfeleit. Az iroda, amely a 3-as metró Gyöngyösi utcai megállójától néhány percnyire található, a megszokott nyitvatartással és az ivóvíz-szolgáltatással kapcsolatos teljes körű ügyintézéssel áll a Fővárosi Vízművek szolgáltatási területén élők rendelkezésére.

A jelenlegi, Dózsa György úti központi ügyfélszolgálati irodában augusztus 16-ig van lehetőség az ügyintézésre.

Augusztus 17-én a költözés miatt csak a város más pontjain, illetve az agglomerációs településeken található ügyfélszolgálati pontok tartanak nyitva. Ezek elérhetőségéről ide kattintva találhatsz információt.

A telefonos és onlien ügyintézés a költözés idején is az ügyfelek rendelkezésére áll.

Címlapkép (a Fővárosi Vízművek bontás előtt álló irodaháza Budapesten, a Váci út és a Dózsa György út sarkán) : Bruzák Noémi / MTI

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked