Fontos újítás terjed a Sparnál: rengeteg vásárlót érint, nemsoká mindenhol ez lesz

2019. október 16. 20:30

A SPAR 2017 szeptemberében az érdi hipermarket áruházában indította el az önkiszolgáló gyorspénztári vásárlás lehetőségét. Az idei új telepítésekkel együtt év végére már a SPAR 92 üzletében lesz elérhető a praktikus szolgáltatás. A vevők megkedvelték az időtakarékos megoldást, és egyre többen keresik ezt a fizetési módot: az érintett áruházakban a forgalom 30 százalékát ma már így kezelik.

A SPAR Magyarország elkötelezett a minőségi kereskedelem mellett, amelynek alappillére a fogyasztók érdekeit szem előtt tartó fejlesztési stratégia. Vállalatunk a vevőkiszolgálást előtérbe helyező üzletpolitikájának lényege, hogy a mindenkori vásárlói szokásoknak és igényeknek maradéktalanul megfeleljen. Az egyre növekvő vevőforgalom indokolja, hogy a SPAR újabb egységeiben önkiszolgáló gyorskasszákkal tegyük még könnyebbé a vásárlást. A vevőink megkedvelték ezt a fajta fizetési lehetőséget, mert sok időt takaríthatnak meg általa

- mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A SPAR számára kiemelten fontos, az áruházak folyamatos modernizációja, a praktikus és igényes vásárlói környezet kialakítása, a szolgáltatások kínálatának szélesítése, amelyhez hozzátartozik a gyors és kényelmes vásárlás elősegítése. Ennek hatékony és innovatív módja az önkiszolgáló gyorskassza-rendszer.

Jelenleg a vállalat 78 üzletegységében működik az egyszerűen kezelhető és praktikus önkiszolgáló pénztári rendszer, összesen 348 géppel, amelyek ma már átlagosan a forgalom több mint 30 százalékát kezelik az érintett áruházakban. A gyorspénztárak a készpénzes fizetés mellett többféle lehetőséget is kínálnak a vevőnek a vásárolt áruk ellenértékének rendezésére: lehet bankkártyát, SuperShop kártyát és SPAR ajándékkártyát is használni.

A SPAR idén további 14 üzletében helyez üzembe önkiszolgáló kasszákat, jövőre pedig újabb 60 áruház önkiszolgáló gyorskasszákkal történő ellátása szerepel a fejlesztési tervek között. Ezáltal 2020 végéig már összesen több mint 150 áruházban élhetnek majd a vevők a legmodernebb és legkényelmesebb vásárlás lehetőségével.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem