2020. augusztus 8. szombat László

Férfi szépségápolás? Így variáld a frizurád és a szakállad! (x)

  • 2018. szeptember 17. hétfő 15:17

Vannak, akiknek a borotválkozás egy igazi rituálét jelent, és vannak, akiknek inkább csak mindennapi nyűg. Így vagy úgy, de a férfiak az életük során akár fél évet borotválkozással töltenek. Amennyiben szívesen lerövidítenénk ezt az időt, vagy feldobnánk a megjelenésünket egy férfias szakállal és hozzá passzoló frizurával, fogadjuk meg az Euronics tanácsait!A szakáll még mindig hódít
Manapság a szakáll igazi reneszánszát éli. Sokan bízzák szakemberre arcszőrük ápolását, de jó tudni, hogy ahhoz, hogy stílusosak legyünk, nem kell tetemes összegeket otthagyni a borbélynál. Szerencsére számos szakállfazon létezik, amelyet egyszerűen elkészíthetünk magunknak is. Ehhez nem kell más, mint egy kiváló szakállvágó és persze némi türelem.

A ducktail, azaz a kacsafarok szakáll igazán menőnek számít. Elegáns és letisztult fazon, amely az orcáktól az állkapocsig rövidebb és lekerekített, az áll körüli részt pedig hosszabbra hagyja. A Bandholz szakáll bebizonyítja, hogy akár egy hosszabb fazon is lehet stílusos. Itt nem maga a vágás, hanem a szakáll formázása a döntő. Az egyik legnagyobb divat továbbra is a hipszter szakáll.

Mindeközben ne felejtsünk el igényesek maradni és odafigyelni az alábbiakra:

  • Egy szakállápoló olaj a legjobb társunk lehet!
  • A fazon tartásáért rendszeresen igazítsunk szakállunkon!
  • Mielőtt nekiesnénk az egész szakállunknak, teszteljük a szakállvágó beállítását egy kisebb területen!
  • A kényelem és jó végeredmény érdekében válasszunk kiváló minőségű készüléket!


Puhaság, puhaság, puhaság

A menő szakáll és bajusz fazonok mellett szerencsére a csupasz arc sem megy ki a divatból. De ki akar egy élet alatt fél évet borotválkozással tölteni? Napi 12 perccel1 számolva ugyanis ennyi időbe telik arcunk simasága. Egy modern elektromos borotvával azonban nem kell ennyi időt szánnunk a megjelenésünkre. Válasszunk olyan készüléket, amit a lehető legkényelmesebben tudunk fogni, így még több időt spórolhatunk!


Frizura az ápolt megjelenéshez

Ha felfrissítettük az arcunkat, gondoskodjunk frizuránkról is! Az otthoni használatra szánt hajvágókkal könnyedén és költséghatékonyan készíthetünk precíz frizurát. Tüsi helyett válasszunk undercut fazont, amelyet az alábbi videó segítségével könnyen elkészíthetünk magunknak is. Nincs is másra szükségünk mint kiindulópontként egy tükörre és fésűre, nameg egy precíziós hajvágóra.


Eljött az idő, hogy új frizurád vagy szakállstílusod legyen? Nézz szét az Euronics webáruházában, vagy kérj tanácsot személyesen szakértő eladóiktól, bármelyik Euronics üzletben!

 


1 186 (nap) =12 (perc)*31 (nap) *12 (hónap)*60 (kb. 60 év)/60 (perc) /24 (óra)

(x)

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.