2020. január 25. szombat Pál

Ezeknek a magyaroknak már jól indul a hétvége: sokan taroltak az Eurojackpoton


Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2020/2. heti nyerőszámait. Mivel ezen a játékhéten idehaza és külföldön sem volt telitalálat, így a következő sorsoláson bruttó 53 millió euróért, azaz 17,5 milliárd forintért izgulhatnak majd a nemzetközi szerencsevadászok.

Az 2. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

4; 14; 25; 34; 49; 5, 9

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal nem volt telitalálat, a legmagasabb nyereménynek két külföldi játékos örülhetet, ők egyenként valamivel több mint bruttó 1 millió eurót nyertek.

A legmagasabb magyar nyeremény a 2. héten nettó 1 320 960 forint volt, a találatért járó összeget 3 játékos viheti haza. Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig töb mint 23 ezer magyarnak volt még szerencséje.

A következő sorsoláson bruttó 53 millió euró (17,5 milliárd forint) lesz a várható főnyeremény.

Címlapkép: Getty Images

Jól jönne 4 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 4 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 69 895 forintos törlesztővel a CIB Bank (THM 8,17 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank (72 095 Ft/hó; THM 9,96%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az OTP (80 275 Ft/hó; THM 13,79 %) ajánlata, de érdemes megnézni az K&H és az Erste ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS