2020. július 7. kedd Apollónia

Ez már a vég: ismét lehalt a Cinema City weboldala


Egy órája kezdték el árusítani a jegyeket a Bosszúállók legújabb részére, de máris elérhetetlen a Cinema City weboldala. 

A Bosszúállók: Végjáték premierjére, április 24-ére mától lehet jegyet váltani a Cinema City mozikban. Lehetséges, hogy jobban jár az, aki az online vásárlás helyett személyesen megy el megvenni a jegyét. Nem az első eset, hogy a e-jegyvásárlási rendszer összeomlik a hirtelen megnövekedett forgalomtól, és hiába próbálunk jegyet váltani. 

Egy olvasónktól kaptuk az alábbi fotót 10:50-kor, amikor megpróbálta megváltani a jegyét a blockbusterre: 


Az ország legnagyobb mozihálózatánál többször előfordult már ez a probléma: eddig a Star Wars-filmek jegyelővételekor tapasztalhatták a rajongók tömegesen a problémát. Az eleve 10 órára meghirdetett online jegyelővétel a blockbusterek esetében időnként később élesedik, aztán pedig nem bírja el a rendszer a terhelést. 

Az online jegyvásárlási felület késedelmes és akadozó indulása miatt akár az is elképzelhető, hogy az első előadásokra meg fogják venni az összes jegyet a mozipénztárakban. Olvasónk tapasztalata szerint maga az oldal működik, de az egyes előadásoknál nem lehet lefoglalni a jegyeket. Ezt a Cinema City facebook oldalán elérhető információk is megerősítik. Az online elővásárlást hirdető poszt alatt számtalan komment igazolja, hogy nem bírja a rendszer a terhelést. 

Úgy tűnik, ismét jelentkezett a már ismert probléma is: a pénzt levonja a rendszer, de a jegyről nem érkezik meg az emailes visszaigazolás.

Erre a szolgáltató válasza, hogy a vásárló keresse fel az ügyfélszolgálatot. A Cinema City tájékoztatása szerint a a probléma kizárólag a Cinema City Aréna IMAX termének vetítéseit érinti. Mivel a Bosszúállók: Végjáték egyes jeleneteit kifejezetten IMAX kamerával forgatták, így érthető, hogy sokkal nagyobb az érdeklődés ezek iránt a vetítések iránt. Mivel a film játékideje extrém hosszú, 182 perc, ezért kevesebb vetítést tudtak eleve beütemezni.  


A Cinema City Magyarország lapunkat arról tájékoztatta, hogy dolgoznak a probléma elhárításán. Tájékoztatásuk szerint mindenki vissza fogja kapni a pénzét, akitől úgy vontak le az összeget, hogy nem igazolták vissza a foglalását. Mindeközben folyamatosan nyitják meg az új előadásokat a jövő héti vetítésekre is, tehát hamarosan elérhető lesz az online elővásárlás a további előadásokra is. 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS