2021. január 21. csütörtök Ágnes

Ez is megváltozott: ma már nem hibátlan bort keresünk?


A netes eladás segít megoldani a logisztikát és várhatóan erősödni fog - erről beszélt Palotai Zoltán a Bortársaság kiskereskedelmi vezetője a HelloVidéknek adott interjújában. Szerinte ma már engedékenyebbek a vásárlók, mint korábban.

"Aktív évünk volt, ráadásul a karácsonyi időszak előtt állunk, ami mindig egy magasabb fokozatra kapcsolást jelent" - összegezte a lapnak az esztendőt a cégvezető, aki székesfehérvári nyitásukról azt mondta: ez egy régóta vágyott helyszín számukra, emellett egy gyorsan fejlődő, nagy múltú város. "Mindig azzal a szándékkal nyitunk új boltot, hogy az része legyen a város vagy városrész életének, ne lógjon ki onnan, ne legyen túl elitista, de teremtsen és képviseljen értéket" - fogalmazott az interjúban.

Arra a kérdésre, hogy szokták-e a helyi igényekhez igazítani a kínálatot, igennel felelt azzal együtt, hogy a teljes választékukat mindenhol kínálják.

Palotai szerint a borászok közt fontos probléma a borokhoz való folyamatos hozzájutás logisztikája, amit az internetes rendelés old meg, amely erősödhet a közeljövőben. Szerinte a rutinos fogyasztók ragaszkodóak egy borászathoz, de kipróbálnak újdonságokat is. Azt is kifejtette, hogy tapasztalata szerint a vevők ma a korábbi időszakhoz képest engedékenyebbek atekintetben, hogy hibátlan-e a bor, "ha izgalmas a sztorija vagy az, aki készítette". A teljes interjú IDE kattintva olvasható.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked