2020. július 7. kedd Apollónia

Ez a világ legdrágább esernyője: itthon is van belőle, 156 millió forint


Kérlelhetetlenül esik az eső országszerte. Aki esernyő nélkül indult el a munkába az bizony csúnyán ráfázott. Még jó, hogy csüggedésre senkinek sincs semmi oka, hiszen ha valakinek elég vastag a pénztárcája, akár 156 millió forintért is vehet magának egy esernyőt, hogy a jövőben elkerülje az eső okozta kellemetlenségeket. De tényleg, mutatjuk a csúcskategóriás bestiát.

Nincs min szépíteni, szinte az egész országban szakad az eső. Az ember pedig, ha kinéz az ablakon ilyen időben, még az élettől is elmegy a kedve. Ráadásul hideg is van, a magyar pedig egyáltalán nem az esőhöz szokott nép, elindulni sincs kedve ilyenkor. Még a munkából se haza, nem hogy máshová. Főleg, ha ernyője sincs az embernek...


Forrás: met.hu

Az előrejelzés szerint elállni nem fog, csak zuhog majd tovább, úgyhogy csak kelleni fog egy esernyő. A rafkósabb magyarok ilyenkor vagy csennek egyet a munkahelyükről, vagy valamelyik munkatársuktól, netalán egyszerűen csak nem indulnak el, amíg erősen szitál. Sokan ellenben bepróbálkoznak az indulással, hiszen a munkában csak nem maradhatnak egyetlen perccel sem tovább, "annyira azért csak nem esik". De igen, úgyhogy az első kapualjban, aluljáróban vagy nagyobb boltban benn is ragadnak, és átvészelő üzemmódban csak várják és várják az esőzés végét, igaz, addig is nem a munkahelyükön eszi őket a fene.

A rafkós magyarok halmazán kívül vannak természetesen az előrelátó magyarok, akik hittek a tegnapi időjárás előrejelzésnek és betáraztak esernyővel. Nekik - ha nem cseni el tőlük valamelyik kollégájuk - nyert ügyük van, néminemű szentségelés közepette simán hazajutnak, nem áznak el. Megint másoknak, ők egy alig látható halmazba tartoznak, pedig opcióként ott marad a világ legdrágább esernyője, mint a tökéletes megoldás az esős időjárás hosszútávú átvészelésére. 

Nem csalás és nem ámítás, a legújabb és egyben legdrágább csodaszerkentyűért nagyjából 156 millió forintnak megfelelő eurót kell kiperkálni, és rögvest egy nagyon különleges módon emelkedhetünk felül ezen a nyomott, borongós keddi hangulaton. 

Igen, erről az ernyőről van szó, ami minden luxus Rolls-Royce beépített tartozéka. Így a Portfolio által nemrégiben tesztelt Cullinané is, amiért igazándiból csak Prágáig kell elmennie a hétpróbás esernyővadásznak. Na igen, ez utóbbit azért meg kell oldani valahogy. De utána minden bizonnyal sínre kerül az ember élete, újdonsült járgánya miatt az utcán megbámulják majd, újdonsült esernyője miatt pedig bizonyosan nem ázik majd el, még egy ilyen komor hangulatú zivatarban sem, mint a mai. Csak győzze kivárni a Rolls-ernyő megérkezését.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS