19 °C Budapest

Exkluzív séta a legújabb pesti luxusplázában + rengeteg fotó

Pénzcentrum
2013. október 16. 18:03

Alig egy hónappal ezelőtt nyitotta meg kapuit Budapest legújabb attrakciója, az Andrássy sugárúton álló il Bacio di Stile üzletház, ami az izzasztóan magas árakkal ellátott árcédulák mellett, ingatlanos szempontból leginkább arról is ismert, hogy az egyik legigényesebben felújított, újjáépített budapesti épület lett az elmúlt évtizedben. Bár saját képek készítésével nem igazán hagyják "rombolni" az üzletház hírnevét, sikerült néhány exkluzív képet szereznünk az üzemeltető saját albumából. Járják velünk most végig virtuálisan a parfümfelhőben illatozó luxusplázát.

"Két és fél évnyi kemény munka van mögöttünk, de azt gondolom, a végeredmény minden várakozást felülmúlt. Bátran kijelenthetjük, hogy minden szempontból páratlan kezdeményezést sikerült megvalósítanunk, hiszen az il Bacio di Stile nemcsak hazai, de régiós szinten is egyedülálló választékkal és árukészlettel, világszínvonalú környezetben várja az idelátogatókat" - mondta még szeptemberi megnyitó alkalmából Küttel Gábor, az il Bacio di Stile marketingigazgatója.

Beszéljenek magukért a profi fényképek, amik a már átadott épületet ábrázolják, és nem látványtervek, ahogy azt egyébként néha hihetnénk.

Az áruház kirakati installációinak terveit a londoni Millington Associates kreatív csapata álmodta meg, akik az Il Bacio közleménye szerint olyan cégek kirakatait tervezték már, mint a Harrods, a Burberry vagy a Ralph Lauren.

"A koncepció lényege az Andrássy úti palota bérház átpozícionálása, áthangolása divatáruházi palotává. A századfordulós épület meglévő értékei - a homlokzat, a kapualj, a lépcsőház és a piano nobile eleganciája, díszítettsége, mint kiemelendő értékek az egyik oldalon - míg az új hasznosítás kifejezése - a másikon. Az új karaktert formáló három legfontosabb jel - a bejárat, a belső udvar és a tetőtérbeépítés." - így írt a projektről Nagy Csaba, az Archikon vezető tervezője, az építészfórumon megjelent cikkében.

A képviselt márkák mellett a legfelső szinten étterem és bár várja majd a vendégeket. Az alsó szinten kéz- és lábápolási szolgáltatásokat nyújtó szépségszalon kap majd helyet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az Andrássy út 19-es szám alatt található multibrand áruháznak saját műgyűjteménye is van, melynek darabjai az il Bacio di Stile üzlettereiben elhelyezve láthatóak. Az áruház épületében jelenleg több, mint húsz kortárs magyar és külföldi képzőművész - köztük a Turner-díjas brit művész, Grayson Perry, a New Yorkban élő, szerb performansz művész, Marina Abramoviæ, valamint az erdélyi származású divatfotós Martin Munkácsi - művei tekinthetőek meg.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm