7 °C Budapest

Ennyit keresett az Eb-n a magyar sztárrapper

2016. június 30. 16:59

Bár még csak ma este kezdődnek a negyeddöntők, Dynamic már így is egy kisebb vagyon nyert az Eb meccsekkel. Ezzel vélhetően nincs egyedül, ugyanis rengetegen fogadnak a meccsekre.

A magyar rapper ugyan szereti a focit, de sose gondolta volna, hogy ennyi pénzt fog abból nyerni, hogy meccseket néz. Bár pontos összeget nem árult el Dynamic, annyit azonban elmondott, hogy nem lesz nehéz boldoggá tennie a családját.

Eddig is tervben volt egy jesolói kirándulás, le is volt már foglalva, de így, hogy bővült a keret, több extra is belefér majd. A pluszösszegnek köszönhetően a nagyszülőket is magunkkal visszük, hogy időnként kettesben tudjunk lenni Marcsival. És valószínűleg ellátogatunk egy delfinparkba is a srácokkal

- mesélte a Borsnak a rapper.

Félmilliónál is többen fogadtak már az Eb-re

Valószínűleg nem Dynamic az egyetlen, akinek jól hozott a konyhára a sportfogadás. A Szerencsejáték Zrt. korábbi tájékoztatása szerint ugyanis már az Eb kezdetet előtt is több mint félmillió fogadást adtak le a meccsekre, ez a szám pedig azóta biztos, hogy még tovább növekedett.

Ma este kezdődnek a negyeddöntők, még nem késő ezekre fogadni. a tavaly megújult Tippmix-el pedig már nemcsak a meccs kezdete előtt, hanem élőben is fogadhatunk. Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat az új Tippmixről:

  • Fogadás a mérkőzések kezdete előtt + ÉLŐ fogadási lehetőség a mérkőzés ideje alatt is!

  • Hosszú távú (outright) fogadási lehetőségek (pl. ki nyeri a 2016-os labdarúgó EB-t?)

  • A mérkőzés befejeződése után, szinte azonnali nyeremény kifizetés.

  • 1 segédszelvényen 10 eseményre tippelhet, ami kiegészíthető további segédszelvénnyel legfeljebb 20 eseményre

  • Egységnyi fogadás tétje: 10 Ft

    Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

    A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

  • A fogadási események sorszáma: a mérkőzések előtt fogadásnál: 5 számjegyű. Élő fogadásnál: 6 számjegyű

  • Fogadási esemény kimenetelei: általában 2 és 3, de gyakoriak a 3-nál több kimenetelű piacok. Hazai (H), döntetlen (D), vendég (V) és további kétszámjegyű kimenetelek az eseménytől függően

  • Szabadabban választható kombinációtípusok + új, nemzetközileg ismert kombinációk (pl. Trixie, Canadian, Heinz)

  • 16 oldalas Szerencsemix, új külsővel, számonként 300-500 mérkőzéssel

  • A Szerencsemix (zöld újság) megjelenése: kedd és péntek

  • A Szerencsejáték Zrt. honlapja mellett az erre a célra kialakított www.tippmix.hu oldalon elérhető és kereshető a teljes kínálat, szelvénykitöltést segítő vagy lottózó kereső funkciókkal

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm