2020. július 14. kedd Örs, Stella

Elvitték a szuperlottó főnyereményét: döbbenetes összeget nyert valaki


Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2020/26. heti nyerőszámait. Mivel ezen a játékhéten idehaza nem, de külföldön volt telitalálat, így a következő sorsoláson bruttó 10 millió euróért, azaz 3,5 milliárd forintért izgulhatnak majd a nemzetközi szerencsevadászok.

A 26. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

14; 16; 32; 34; 47; 7; 9.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal ezen a héten külföldön volt telitalálat. A legmagasabb nyereménynek (több mint 44 millió eurónak) 1 játékos örülhetett,.

A legnagyobb magyarországi nyeremény nettó 1 364 395 forint volt, ezt egyetlen játékos zsebelhette be.  Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig még több mint 20 ezer magyarnak volt szerencséje.

A következő sorsoláson bruttó 10 millió euró (3,5 milliárd forint) lesz a várható főnyeremény.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS