Elszabadult a pokol a Tescóban: undorító, amit a vásárlók műveltek

2015. június 18. 16:27

Meglepő tömegjelenet alakult ki az egyik brit Tesco Extra áruházban: a vásárlók annyira megörültek a gigaakciónak, hogy kicsiarakást játszottak a hentes-pultnál. Ha nem is mindennaposak, de idehaza is előfordult már hasonló eset - ráadásul jönnek a nagy nyári leárazások.

Elszabadult a pokol egy northamptoni Tesco Extrában, miután dulakodásig fajult az áruház hagyományos esti húsakciója. A Daily Mail beszámolója szerint a tömegjelenet mindennaposnak tekinthető, az esti általános leárazást gyakorlatilag már falkában várják az árérzékeny vásárlók. Az esetről ezúttal videofelvétel is készült.

Ezt komolyan nem hiszem el; undorító, visszataszító, amit művelnek

- mondták a vásárlók, akik szerint félő volt, hogy valaki megsérül.

Itthon is az ár az úr!

Kutatásokból tudjuk, hogy a magyar vásárlók is kimondottan árérzékenyek; a leértékelésekkel hatásosan be lehet csalogatni őket a boltokba:

háromból egy vásárló ugyanis aktívan keresi az akciókat.

Nem véletlen tehát, hogy a klasszikus leárazási időszakokon (karácsony utáni, nyári szezonális akciók) túl is keresik a boltok az alkalmat arra, hogy kedvezményekkel csábítsák be a vevőket.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Idén például meglepően korán kezdődtek itthon a nagy nyári akciók; már múlt hét elején lehetett látni a leárazást jelző "SALE" feliratokat a kirakatokban. Szakértők szerint ugyanakkor az igazi hullám csak június második felében várható, és várhatóan a ruházati boltokban lesznek a legszembetűnőbbek az akciók.

FRISS! Így trükköznek a plázákban: elindultak a nyári leárazások

Ha idehaza nem is mindennaposak a bolti tömegjelenetek, azért nem egyszer fordult már elő, hogy a magyar vásárlók egymást taposták az akciós termékekért. Legutóbb például az Extreme Digital karácsonyi akciója sült el balul, de szerencsére akkor csak virtuálisan alakult ki tömegjelenet.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem