2020. július 10. péntek Amália

Elképesztő mennyiségű gyümölcslét ittunk meg tavaly


Tavaly 220 millió liter gyümölcslét értékesítettek Magyarországon, miközben egyre népszerűbbek a magas gyümölcstartalmú, drágább gyümölcslevek - írja a Világgazdaság.

A tavalyi év során 220 millió liter gyümölcslevet fogyasztottak a magyarok, amely jelentős növekedés a tavalyi év óta, de még mindig nem éri el a válság előtti szintet: 2008-ban 246 millió liter gyümölcslét értékesítettek Magyarországon.

Ezzel egyidőben növekedett az eladások értéke, ez pedig annak köszönhető, hogy egyre többen választják a prémium minőségű, magas gyümölcstartalmú termékeket. Egy liter gyümölcslé kiskereskedelmi ára majdnem 60 százalékkal magasabb, mint 10 éve volt - ez is annak tudható be, hogy a fogyasztók inkább választanak drágább, magasabb gyümölcstartalmú terméket.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk