2018. március 20. kedd Klaudia

Elárverezik a mesés vagyont: ennyivel lesz gazdagabb Gábor Zsazsa özvegye

Kalapács alá kerülnek Gábor Zsazsa kedvenc tárgyai. Az árverése azért kerül sor, mert Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceg Németországban szeretne új életet kezdeni, ehhez pedig sok pénzre van szüksége.

Németországban szeretne új életet kezdeni Frédéric von Anhalt herceg, Gábor Zsazsa özvegye. Ehhez sok pénzre lesz szüksége, ezért Zsazsa tárgyainak elárverezése mellett döntött - írja a Ripost. Az árverésre április közepén kerítenek sort Los Angeles neves aukciós házában, a Heritage-ben. A 2016-ban elhunyt színésznő Bel Air-i házának bútoraira, valamint Zsazsa kedvenc ékszereire lehet majd licitálni.

Többek között kalapács alá kerül Zsazsáék egykori ágya, a színésznő régi zongorája, asztalkája és kedvenc ékszerei is. Az ágy kikiáltási ára 31 millió, a zongoráé közel 4 millió forintnak felel meg.

A Heritage másfél milliárd forintos bevételre számít. Ennek egy részét egy Los Angeles-i hajléktalanokkal foglalkozó szervezetnek ajánlom majd fel"

 - árulta el Gábor Zsazsa özvegye.

A te padlásodon is lapulhatnak sokmilliós tárgyak

Sokak számára tűnhet érthetetlennek, hogy hogyan érhet egy ágy 31 millió forintot. Pedig nem kell messzire mennünk ahhoz, hogy olyan gyűjtőket találjunk, akik komoly összegeket képesek kiadni olyan műtárgyakért, melyek az átlagember számára akár értéktelenek.

Nemrég mi is írtunk róla, hogy van aki akár 80 ezer forintot is képes kiadni egy olyan bontatlan makettért, amelyen a Malév neve szerepel. De ha egy Modiano cigarettahüvely plakátot találnánk a sufniban, akkor azért akár milliókat is kaphatunk.

Azok a vállalati műtárgyak, relikviák lehetnek még értékesek, amelyek híres személyekhez, például Richter Gedeon gyógyszerészhez vagy Aschner Lipót, háború előtti UTE-elnökhöz kapcsolódnak"

 - mondta el korábban a Pénzcentrumnak Földvári Zoltán, a Földvári Antikvárium tulajdonosa.

JÓL JÖNNE 750 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 750 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cetelem (THM 14,49%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az ERSTE Bank, a Provident, valamint a Budapest Bank gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

03.22-03.31
Országos

Spar

03.22-03.31
Országos

Lidl

03.22-03.28
Országos

Aldi

03.16-03.21
Országos

Lidl

03.14-03.21
Országos

Tesco

03.14-03.21
Országos

Auchan

03.14-03.21
Országos

Auchan

Kertkatalógus
03.08-03.21
Országos

  Ajánlatunk