2018. január 17. szerda Antal, Antónia

Elárverezik a mesés vagyont: ennyivel lesz gazdagabb Gábor Zsazsa özvegye

Kalapács alá kerülnek Gábor Zsazsa kedvenc tárgyai. Az árverése azért kerül sor, mert Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceg Németországban szeretne új életet kezdeni, ehhez pedig sok pénzre van szüksége.

Németországban szeretne új életet kezdeni Frédéric von Anhalt herceg, Gábor Zsazsa özvegye. Ehhez sok pénzre lesz szüksége, ezért Zsazsa tárgyainak elárverezése mellett döntött - írja a Ripost. Az árverésre április közepén kerítenek sort Los Angeles neves aukciós házában, a Heritage-ben. A 2016-ban elhunyt színésznő Bel Air-i házának bútoraira, valamint Zsazsa kedvenc ékszereire lehet majd licitálni.

Többek között kalapács alá kerül Zsazsáék egykori ágya, a színésznő régi zongorája, asztalkája és kedvenc ékszerei is. Az ágy kikiáltási ára 31 millió, a zongoráé közel 4 millió forintnak felel meg.

A Heritage másfél milliárd forintos bevételre számít. Ennek egy részét egy Los Angeles-i hajléktalanokkal foglalkozó szervezetnek ajánlom majd fel"

 - árulta el Gábor Zsazsa özvegye.

A te padlásodon is lapulhatnak sokmilliós tárgyak

Sokak számára tűnhet érthetetlennek, hogy hogyan érhet egy ágy 31 millió forintot. Pedig nem kell messzire mennünk ahhoz, hogy olyan gyűjtőket találjunk, akik komoly összegeket képesek kiadni olyan műtárgyakért, melyek az átlagember számára akár értéktelenek.

Nemrég mi is írtunk róla, hogy van aki akár 80 ezer forintot is képes kiadni egy olyan bontatlan makettért, amelyen a Malév neve szerepel. De ha egy Modiano cigarettahüvely plakátot találnánk a sufniban, akkor azért akár milliókat is kaphatunk.

Azok a vállalati műtárgyak, relikviák lehetnek még értékesek, amelyek híres személyekhez, például Richter Gedeon gyógyszerészhez vagy Aschner Lipót, háború előtti UTE-elnökhöz kapcsolódnak"

 - mondta el korábban a Pénzcentrumnak Földvári Zoltán, a Földvári Antikvárium tulajdonosa.

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cetelem (THM 14,49%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste Bank, és a  Cofidis gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Ezek az országok a világ legnagyobb sörfogyasztói

Ha sörivásról van szó, akkor a csehek verhetetlenek. Egy új tanulmány azt vizsgálta, hogy az egyes országokban mennyi sört fogyasztottak az emberek fejenként 2017 folyamán. Tavaly egy átlagos cseh 137,38...
 

Fogadjunk, hogy eddig te sem így használtad az alufóliát

A konyha a mindennapi életünk része, sokan mégis esve-kelve mozognak benne. Úgyhogy senkinek sem árthat egy kis felokosítás. Az alufólia például csodákra képes, de azért a bikinis sütemények is megérnek...
NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

01.18-01.24
Országos

Spar

01.18-01.24
Országos

Auchan

01.18-01.24
Országos

Interspar

01.11-01.17
Budapest

Spar

01.11-01.17
Országos

Aldi

01.11-01.17
Országos

Auchan

01.11-01.17
Országos

Tesco

01.11-01.17
Országos

  Ajánlatunk