2020. augusztus 12. szerda Klára

Egyre több garázsbolt nyílik Magyarországon

  • Napi Gazdaság
  • 2014. február 17. hétfő 08:31

Sorra nyílnak a garázsboltok a lakótelepeken, külvárosokban - derül ki a Napi Gazdaság összeállításából.


A lap hétfői számában arról ír, hogy a garázsokban általában vegyesbolt, tejivó, pékség, kulcsmásoló, fodrászüzlet, zöldséges nyílik, de műszaki üzletre is van példa.

A Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége arról tájékoztatta a lapot, hogy az elmúlt évben szinte az egész országban nőtt a garázsboltok száma, Szegeden például nyolc, Pécsett hét, Szombathelyen kilenc ilyen üzletet nyitottak. A cikk szerint a kisboltok olcsóbban működtethetők, a kereslet növekedése miatt azonban a garázsárak is növekedtek.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Betesz a koronavírus a kollégista létnek: erre készülhetnek ősszel a diákok
A koronavírus, ahogy szinte mindent, a kollégiumi életet is átrajzolja.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.