2020. augusztus 12. szerda Klára

Dupla telitalálat! Elvitték az eurómilliókat: íme az Eurojackpot nyerőszámai


Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 52. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten volt telitalálat, méghozzá kettő is, a szerencsések a sorsoláson egyenként bruttó 9 és fél millió eurót (3 milliárd forint) nyertek!

Az 52. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

19; 24; 31; 38; 40; 7, 10.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ketten találták el az összes számot. A legmagasabb nyereménynek (bruttó 9 606 434,2 €), 5+2 találattal 2 külföldi játékos örülhet.

A legmagasabb magyar nyeremény nettó 80 110 forint volt, a 4+1 találatért járó összeget összesen 15 hazai játékos viheti haza. Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig még közel 18 ezer magyarnak volt szerencséje.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.