17 °C Budapest

Diákokkal vitetne házhoz ételeket a Netpincér: így jelentkezhetnek

2018. július 4. 14:30

Elindult a NetpincérGO, a Netpincér saját futárszolgáltatása, amelynek segítségével olyan éttermekből is lehet ételeket rendelni, melyek nem rendelkeznek saját futárszolgálattal. Több tíz partnerétteremmel indulnak el, diákokat is várnak futárnak.

Nagyon tetszett nekem, olyan, mint egy videojáték

- mondta el Szórád Gábor, a Netpincér ügyvezető igazgatója arról, hogy a futároknak milyen élmény a NetpincérGO alkalmazást használni. Mindezt a saját bőrén tapasztalhatta meg, mert elmondása szerint ő is beszállt az új szolgáltatás tesztelésébe, ő is szállított ki ételcsomagokat. A vezető azt is hozzá tette a Facebookon élőben közvetített sajtóeseményen, hogy a futárok rugalmasan, a saját szabadidejükhöz igazítva vállalhatnak csomagokat. Diákokat is várnak közéjük, a futárokkal nem alkalmazotti, hanem alvállalkozói jogviszonyt alakítanak ki.

A kezdeményezés nagyon hasonlít az Uber eats-re, amelyen keresztül rengeteg külföldi városban lehet ételt rendelni. A futárok ott sem az ételeket elkészítő étteremmel, hanem magával az Uberrel állnak kapcsolatban. A NetpincérGO-hoz futárnak a Netpincérnél lehet jelentkezni, minden jelöltnek át kell mennie egy felvételi folyamaton, és akkor szállhat be ételt kiszállítani, ha megfelelt a feltételeknek. Körülbelül 30 partnerétteremmel indulnak el, melyek között népszerű budapesti helyek is vannak, olyanok, ahonnan eddig nem lehetett otthonra ételt rendelni. Aki szeretné a sajtótájékoztatót Fördős Zéstül, Zsida Roy-ostul végignézni, az itt meg is teheti:

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem