2019. november 14. csütörtök Aliz

Budapesten lép fel Louis CK: ennyiért nézheted meg az egyik legismertebb stand-upos műsorát


Ismét hazánkban lép fel a világhírű. magyar származású stand-upos, Louis CK. A műsort csak szigorú szabályok betartása mellett lehet megnézni, a jegyárak pedig elég borsosak.

2016-os látogatása után ismét Budapesten lép fel Louis CK. A magyar származású stand-upos és színész az egyik legjobb stand-upos jelenleg, 30 Emmy díjra jelölték, többek között elnyerte a Legjobb Forgatókönyv díját is “Louie" című sorozatáért.

Louis CK az első alkalomhoz hasonlóan a Budapest Kongresszusi Központ színpadán lép fel, december 3-án, szigorú szabályok mellett. Ebbe beletartozik, hogy az előadás csak 18 év felett látogatható, mobiltelefonokat, okosórákat, és bármit amivel rögzíteni lehet az előadást, tilos használni, és aki mégis megteszi, kivezetik a helyről.

Jegyeket 8 900 és 25 900 forint közötti összegért lehet venni.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 436 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17%), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 40 505 forintos törlesztőt (THM 8,97%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste, az MKB, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS