2020. augusztus 7. péntek Ibolya

Budapesten bútorozott össze a KIKA ezzel az elektronikai áruházzal


Első alkalommal nyitott bútoráruházban üzletet az Extreme Digital. Az e-kereskedő arra számít, hogy a Kika soroksári üzletében kiemelt forgalmat bonyolít majd háztartási gépekből és különböző otthoni kiegészítőkből.

A Kika kívül-belül teljesen megújult soroksári áruházában nyitja meg új, tizenhetedik szaküzletét az Extreme Digital, de a magyar online kereskedő mellett az Abra Bútor is ugyanitt nyitja meg üzletét. Mindhárom vállalkozás a nemzetközi Steinhoff-cégcsoport tagja, a közös helyszínnel pedig komplett megoldást nyújthatnak azoknak a vásárlóknak, akik otthonukat rendezik be vagy újítják fel.

Az azonos cégcsoporthoz tartozó áruházak együttműködése nyomán az e- kereskedő soroksári üzletében vásárlóknak hamarosan arra is lehetősége lesz, hogy a bútor áruházakban megrendelt bútorral azonos napon szállíttassák házhoz ingyenesen az otthonukba kiválasztott hűtőgépet, mosógépet, vagy egyéb háztartási eszközt, esetleg nagyképernyős televíziót.

A helyszín sajátosságai nyomán arra számítok, hogy a soroksári üzletben különösen népszerűek lesznek a háztartási nagygépek, és a televíziók is, hiszen ezek mind olyan berendezések, amelyek elhelyezését pontosan meg kell tervezni a lakáson belül

- nyilatkozta Várkonyi Balázs, a cég társalapító ügyvezető igazgatója.

A lakberendezési cikkeket kínáló partnerekkel való együttműködés azért is kiemelten fontos, mert a vállalat statisztikái szerint a mosogatógépek és sütők 70-75 százalékát beépíthető kivitelben vásárolják az ügyfelek, de már az eladott hűtőgépek 30 százaléka is ilyen kivitelű. Emellett a magyar vásárlók egyre nagyobb képernyős tévét választanak, az 50 colos vagy még ennél is nagyobb óriásképernyők praktikus elhelyezéséhez pedig szintén megfelelő bútort kell választani.

Új üzletével a már bevált hibrid üzleti modelljét erősítik, vagyis a vállalat online áruháza mellett hagyományos üzleteket is működtet. Ezekben a boltokban az óriási raktárkészletből azonnal meg lehet vásárolni a legnépszerűbb termékeket, másrészt szakemberek segítenek a vevőknek a megfelelő termék kiválasztásában és a hitelügyintézésben is. Emellett akár online vásárlás esetén is lehetőség van arra, hogy a vevő személyesen fizesse ki, és vegye át rendelését.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.