2021. január 28. csütörtök Károly, Karola

Budapesten bútorozott össze a KIKA ezzel az elektronikai áruházzal


Első alkalommal nyitott bútoráruházban üzletet az Extreme Digital. Az e-kereskedő arra számít, hogy a Kika soroksári üzletében kiemelt forgalmat bonyolít majd háztartási gépekből és különböző otthoni kiegészítőkből.

A Kika kívül-belül teljesen megújult soroksári áruházában nyitja meg új, tizenhetedik szaküzletét az Extreme Digital, de a magyar online kereskedő mellett az Abra Bútor is ugyanitt nyitja meg üzletét. Mindhárom vállalkozás a nemzetközi Steinhoff-cégcsoport tagja, a közös helyszínnel pedig komplett megoldást nyújthatnak azoknak a vásárlóknak, akik otthonukat rendezik be vagy újítják fel.

Az azonos cégcsoporthoz tartozó áruházak együttműködése nyomán az e- kereskedő soroksári üzletében vásárlóknak hamarosan arra is lehetősége lesz, hogy a bútor áruházakban megrendelt bútorral azonos napon szállíttassák házhoz ingyenesen az otthonukba kiválasztott hűtőgépet, mosógépet, vagy egyéb háztartási eszközt, esetleg nagyképernyős televíziót.

A helyszín sajátosságai nyomán arra számítok, hogy a soroksári üzletben különösen népszerűek lesznek a háztartási nagygépek, és a televíziók is, hiszen ezek mind olyan berendezések, amelyek elhelyezését pontosan meg kell tervezni a lakáson belül

- nyilatkozta Várkonyi Balázs, a cég társalapító ügyvezető igazgatója.

A lakberendezési cikkeket kínáló partnerekkel való együttműködés azért is kiemelten fontos, mert a vállalat statisztikái szerint a mosogatógépek és sütők 70-75 százalékát beépíthető kivitelben vásárolják az ügyfelek, de már az eladott hűtőgépek 30 százaléka is ilyen kivitelű. Emellett a magyar vásárlók egyre nagyobb képernyős tévét választanak, az 50 colos vagy még ennél is nagyobb óriásképernyők praktikus elhelyezéséhez pedig szintén megfelelő bútort kell választani.

Új üzletével a már bevált hibrid üzleti modelljét erősítik, vagyis a vállalat online áruháza mellett hagyományos üzleteket is működtet. Ezekben a boltokban az óriási raktárkészletből azonnal meg lehet vásárolni a legnépszerűbb termékeket, másrészt szakemberek segítenek a vevőknek a megfelelő termék kiválasztásában és a hitelügyintézésben is. Emellett akár online vásárlás esetén is lehetőség van arra, hogy a vevő személyesen fizesse ki, és vegye át rendelését.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked