2020. augusztus 10. hétfő Lőrinc

Brutálisat szakíthat valaki, ha ilyen lottót vesz a hétvégén: sok mindenre futná a jackpotból


Az Ötöslottó főnyereménye hét hete halmozódik, így az ország kedvenc lottójátékával közel 1,5 milliárd forintot lehet nyerni ezen a hétvégén. Ennyi pénzből az idei nyaraláson kívül a lakás-, autó és nyaraló vásárlásra is futná, a fennmaradt összeg pedig kiváló befektetési alapként szolgálna egy szerencsés játékos számára.

Magyarország kedvenc lottójátékának várható főnyereménye 1,38 milliárd forint. A játékkal megnyerhető legnagyobb összeg ugyan idén a 6 milliárdot is meghaladta már, a mostani nyereményből azonban valaki rengeteg tételt lehúzhatna a "majd ha megnyerem a lottót" listájáról. 1380 millió forint bőségesen elegendő egy családi luxusház, egy nyaraló és több családi autó beszerzésére, valamint a család és barátok támogatására és befektetésre egyaránt - írja közleményében a Szerencsejáték Zrt.

A főnyereményt persze nem mindenki költené ingóságokra, a Szerencsejáték Zrt. felmérése szerint sokan fordítanák a pénzt tanulásra, utazásra, valamint a rászorulók megsegítésére. A nemzeti lottótársaság társadalmi felelősségvállalása jegyében kiemelt hangsúlyt fektet a játékfüggőség kutatására, megelőzésére és - különböző hazai szakmai szervezetekkel együttműködve - kezelésére egyaránt - jegyzik meg. 

Éppen ezért felhívja a játékosok figyelmét a felelős játék fontosságára, annak érdekében, hogy "a játék valóban játék maradjon".

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.