2019. február 22. péntek Gerzson

Brutális sor kígyózik a belvárosban: fotókon az őrület


Darabonként ezer forintért bárki hazaviheti a Corvin Mozi régi székeit: nagyon rákaptak a magyarok az akcióra, tömegek álltak sorba péntek délelőtt, hogy szerezzenek egy kiselejtezett ülést. Vélhetően nem mindenkinek fog jutni, bár nem tudni, hány darabot ad el a mozi.

Rengeteg széket dobnának ki a Corvin Mozi belső felújítása során, ám ha valaki szeretne otthonra egy darabka történelmet, ezer forintért hazavihet egy ülést - számolt be a Mozivilág. Az akciót pénteken 10 és 12 óra között hirdette meg a mozi, és olvasónk fotóiból látható: rengetegen szerettek volna vásárolni az amúgy a kukában landoló bútorokból. Nem tudni, hogy pontosan hány széket bocsát áruba a Corvin Mozi, de a tömeg méretéből ítélve vélhetően nem fog mindenkinek jutni.


Kilométeres a sor a Corvin Mozinál, mindenki moziszéket akar. Fotó: olvasónk.

Egyébként a szállítást mindenkinek magának kell intéznie, a mozi nem tudja tárolni a 20 éves székeket.


Vélhetően nem mindenki kerül sorra. Fotó: olvasónk.

Maga a felújítás jövő hétfőn kezdődik el, a Corvin Mozi belső renoválása során kicserélik az összes terem nézőtéri fotelüléseit, a termek kárpitozását, valamint a belső dizájnelemek is megújulnak.

Jól jönne 4 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 4 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 69 428 forintos törlesztővel a Budapest Bank (THM 7,9 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a K&H Bank (69 141 Ft/hó; THM 8,02%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket a Raiffeisen (69 064 Ft/hó; THM 8,25 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Erste és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Hatalmas tortúra: gyerek nélkül is lehet kamatmentes az Orbán-hitel
A CSOK szabályai sejtetik, mi várhat a meddő párokra.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS