7 °C Budapest

Brutális pénzosztás indul karácsoy előtt: 3 milliárddal gazdagothat bármelyik magyar

2019. december 20. 15:01

Ezen a hétvégén van az utolsó előtti esély arra, hogy valaki igazán nagy összeget nyerjen az Ötöslottón, így milliárdosként búcsúztassa az óévet. Nem kevesebb, mint 3 milliárd forint várja, hogy már új tulajdonosánál tölthesse az ünnepeket. Lesz újra telitalálat a legismertebb magyar lottójátékon?

Egyáltalán nem lehetetlen. A múlt hétvégén többek életében is fordulatot hozott a lottósorsolás, hiszen ketten is eltalálták mind a 6 nyerőszámot a Hatoslottón, így 23 hét halmozódás után a játék történetének második legnagyobb nyereményén, összesen 2,102 milliárd forinton osztozhattak a szerencsés játékosok - írja közleményében a Szerencsejáték zrt.

Ne bízd a szerencsére! Személyi hitelekért keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát!

Az Ötöslottón azonban ennél is régebben - legutóbb 24 hete - tippelték meg helyesen az 5 nyerőszámot, így e hét szombaton 3 milliárd forintos főnyeremény várja a játékosokat.  Az Ötöslottó 20 éve, egy októberi szombaton tett először milliárdossá egy szerencsés játékost. Az egyedüli nyertes nyereménye közel 1,1 milliárd forint volt, amelyet érdekes módon nem kísért kiemelt médiafigyelem, mert bár az ország lottólázban égett, leginkább egy új lottójáték, a Skandináv lottó elindulása miatt.

Az Ötöslottó több mint 60 éves története során számos más érdekes számadattal is találkozhattunk. Ilyen például az 1990-es év, amelyhez azóta is több rekord kapcsolódik. Többek között ebben az esztendőben született az egyetlen sorsoláson elért legtöbb telitalálatos szelvény (13 darab), de a legnagyobb heti forgalom, több mint 21 millió feladott alapjáték is ehhez az évhez kapcsolódik. Érdemes tehát ezen a héten is lottózni, hiszen akár az Ötöslottó giganyereménye is bekerülhet egy szerencsés játékos karácsonyfája alá.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm