2019. november 14. csütörtök Aliz

Brutális pénzosztás indul a hétvégén: 30 milliárd ütheti minden magyar markát


Egyetlen telitalálat sem született az elmúlt hétvégén, ezért továbbra is kimagasló összegekért játszhatnak a lottójátékok kedvelői. Az Ötöslottó, a Hatoslottó és az Eurojackpot főnyereményei is több hete halmozódnak, ami jelentősen meglátszik az egyes játékok jackpotjain is. Ezen a hétvégén a három játékon összesen közel 30 milliárd forint a tét.

A Szerencsejáték Zrt. közelmúltban végzett kutatása alapján kiderült, hogy a 18 éves és idősebb magyarországi lakosság körében a legismertebb játékok az Ötöslottó (97%) és a Hatoslottó (94%). Az Eurojackpot ismertsége is jelentős, hiszen a válaszadók közel 50 százaléka ismeri a 2014 októbere óta elérhető játékot.

A fenti három játék e heti főnyereményei pedig önmagukért beszélnek: az Eurojackpot bruttó 79 millió eurós, azaz 26 milliárd forintos, az Ötöslottó 2,235 milliárd forintos, míg a Hatoslottó 1,585 milliárd forintos jackpotot kínál.

A több mint 30 éve elérhető Hatoslottó esetében különösen eredményesen alakulhat a 2019-es év, amennyiben ezen a hétvégén is születik főnyeremény. Ennek oka, hogy az idei évben már elvitték a játék történetének második legnagyobb nyereményét - 1,688 milliárd forintot -, a 44. játékhéten pedig 18 hét halmozódás után eljutottunk oda, hogy a játék történetének harmadik legnagyobb nyereménye is egy szerencséshez kerülhet.

Érdemes tehát a pénteki Eurojackpot, a szombati Ötöslottó és a vasárnapi Hatoslottó sorsolás előtt megjátszani a nyerőszámokat.

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,77 százalékos THM-el, és havi 58 610 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 53 724 forintos törlesztőt ígér a 2,68 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,74 százalékos THM is alacsony, 53 952 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a K&H, a CIB Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS