2019. november 17. vasárnap Hortenzia, Gergő

Brutális pénzosztás indul a hétvégén: 30 milliárd ütheti minden magyar markát


Egyetlen telitalálat sem született az elmúlt hétvégén, ezért továbbra is kimagasló összegekért játszhatnak a lottójátékok kedvelői. Az Ötöslottó, a Hatoslottó és az Eurojackpot főnyereményei is több hete halmozódnak, ami jelentősen meglátszik az egyes játékok jackpotjain is. Ezen a hétvégén a három játékon összesen közel 30 milliárd forint a tét.

A Szerencsejáték Zrt. közelmúltban végzett kutatása alapján kiderült, hogy a 18 éves és idősebb magyarországi lakosság körében a legismertebb játékok az Ötöslottó (97%) és a Hatoslottó (94%). Az Eurojackpot ismertsége is jelentős, hiszen a válaszadók közel 50 százaléka ismeri a 2014 októbere óta elérhető játékot.

A fenti három játék e heti főnyereményei pedig önmagukért beszélnek: az Eurojackpot bruttó 79 millió eurós, azaz 26 milliárd forintos, az Ötöslottó 2,235 milliárd forintos, míg a Hatoslottó 1,585 milliárd forintos jackpotot kínál.

A több mint 30 éve elérhető Hatoslottó esetében különösen eredményesen alakulhat a 2019-es év, amennyiben ezen a hétvégén is születik főnyeremény. Ennek oka, hogy az idei évben már elvitték a játék történetének második legnagyobb nyereményét - 1,688 milliárd forintot -, a 44. játékhéten pedig 18 hét halmozódás után eljutottunk oda, hogy a játék történetének harmadik legnagyobb nyereménye is egy szerencséshez kerülhet.

Érdemes tehát a pénteki Eurojackpot, a szombati Ötöslottó és a vasárnapi Hatoslottó sorsolás előtt megjátszani a nyerőszámokat.

Jól jönne 4 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 4 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 69 895 forintos törlesztővel a CIB Bank (THM 8,17 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank (72 095 Ft/hó; THM 9,96%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az OTP (80 275 Ft/hó; THM 13,79 %) ajánlata, de érdemes megnézni az K&H és az Erste ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Zsíros fizetést kínál fél havi munkáért az IKEA: beütött a szezon előtti krach
Kétségbeesetten keresik a karácsonyi szezon előtt a magyar boltok a munkaerőt: lépten-nyomon álláshirdetésekbe botlani. Köztük van olyan cég is, amelyik fél hónapra egy teljes havi bért kínál.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS