2021. január 24. vasárnap Timót

Brutál pénzeket osztottak az európai szuperlottón: a magyarok sem maradtak ki


Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2020/39. heti nyerőszámait. Mivel ezen a játékhéten nem volt telitalálat, a következő játékhéten (40.) már bruttó 31 millió euró, azaz 11,2 milliárd forint lesz a tét.


A 39. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

1, 7, 9, 29, 46; 9, 10.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezen a héten nem volt telitalálat, az 5+1 találat viszont majdnem egymillió eurót ért két külföldi játékos számára. A legmagasabb magyar nyerménynek 16  játékos örülhetett, nekik 4+1 találatuk született, ami nettó 75 ezer forintot ért. Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig több mint 19 ezer magyarnak volt szerencséje.

A következő sorsoláson bruttó 31 millió euró, azaz 11,2 milliárd forint lesz a várható főnyeremény.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked