Bődületes mennyiségű magyar akar így meggazdagodni: ezzel számolnak most

2020. szeptember 17. 12:27

Idei legnagyobb heti árbevételét érte el a Szerencsejáték Zrt. szeptember második hetében, meghaladva a 12,5 milliárd forintot. Az online sportfogadási termék, a Tippmixpro történetének legmagasabb forgalmával zárt. Az árbevételi eredményhez nagyban hozzájárult - a pandémia alatt kidolgozott játékfejlesztési csomag első elemeként elindított - az e-sport fogadás elsöprő sikere és a vállalat szintén a járványügyi helyzet tompítása miatt indított hálózatvédelmi akcióterve. A szeptemberben kibocsátott új Kincseskamra sorsjegy szárnyalása a tavaszi visszaesést követően újra növekedő pályára állította a sorsjegytermékcsaládot is.

Pénzre van szükséged? A Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorának segítségével könnyen megtalálhatod a számodra legkedvezőbb megoldást.

Az idei nyári szezon kifejezetten erősen alakult a Szerencsejáték Zrt. számára a járványügyi helyzet első hulláma alatt tapasztalható átlagosan 30 százalékos árbevétel visszaesést követően. A nemzeti lottótársaság több termékfejlesztést gyorsított fel a legújabb játékosigényeknek megfelelően, játékosait a biztonságos digitális csatornák felé terelte, illetve hálózatvédelmi és fejlesztési akciótervet indított 2100 kkv kereskedelmi partnere számára versenyképességük fokozásáért. Mindemellett a legmagasabb szintű egészségügyi védelmet biztosította a játékosok számára a lottózói hálózatban.

A nemzetközi sportélet újraindulásával és az új intézkedéseknek köszönhetően mára a szerencsejáték árbevétel nemcsak visszaépült a járvány előtti szintre, de szeptemberre már emelkedést is mutat a társaság 2019-es eredményeihez viszonyítva. A szeptember 7. és 13. közötti időszak azonban a korábbi hetek bevételi adatait is felülmúlta, hiszen a 2020-as esztendő eddigi legjobb heti forgalmi adatát érte el a nemzeti lottótársaság.

A rekord forgalomnövekedést elsősorban a sportfogadás adta, ezen belül az online sportfogadás mozgatta, a Tippmixpro bevétele közel 10 százalékkal nőtt az előző heti szinthez képest. A nemzeti lottótársaság online sportfogadási termékének 2013-as indulása óta nem ért el ilyen magas heti eredményt.

Ezen belül az e-sport fogadás augusztus 11-én történt bevezetésének eredményei felülmúlták az előzetes várakozásokat, pár hét alatt az összsportfogadási heti összesített forgalom 7%-át biztosítva.  A hazai sportfogadók szinte azonnal rátaláltak az e-sport játékokra, közel fele-fele arányban fogadva a lottózókban és az online felületen az új fogadási piacokra. Az új online regisztrált játékosok száma megháromszorozódott az elmúlt hetekben, közel fele az új játékosoknak célzottan e-sportra fogad.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm