Berobbantak az őszi akciók: ezt ki ne hagyd a Tescóban, Sparban, Auchanban

2018. szeptember 21. 11:01

Beköszöntött az ősz, ezzel együtt pedig eljött a nagytakarítás ideje is. Mivel hétközben mindenki dolgozik, érdemes hétvégére tartogatni a ház körüli teendőket. Persze pihenni is kell, szóval a legjobb, ha nem két napra akarjuk besűríteni az elvégzendő feladatokat, hanem kijelölünk 3-4 hétvégét, amikor időt szánunk a takarításra. A jó hír, hogy most akciósan beszerezhetjük a szükséges eszközöket! Mutatjuk, melyik üzletben mit érdemes keresni.

Beköszöntött az ősz, ezzel együtt pedig az itt az ideje a soron következő nagytakarításnak is. Hogy milyen feladatok várnak ránk ilyenkor? Ugyan ma még igazi nyárias időnk van, de az előrejelzés szerint a hétvégén már ősziesre fordul az időjárás, a maximum hőmérsékletek jövő héten pedig 16-22 fok között alakulnak az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint. Vagyis nagyon úgy tűnik, hogy nem nagyon lesz már szükségünk a hőségben hordott rövidnadrágokra, ruhákra, felsőkre, szandálokra. Érdemes tehát kimosni, aztán elpakolni a nyári ruhákat és elővenni az őszi-téli kollekciót.

Míg nyáron a legtöbben akár egy pléddel is beérték éjszaka, lassan újra elő kell venni a paplanokat, és ez idő tájt érdemes sort keríteni a kárpitok tisztítására is: jöhet a kanapé-tisztítás, a díszpárnák huzatának kimosása. Vagyis teendő van bőven, de persze nem kell mindent egyszerre megcsinálni. Érdemes minjden hétvégére beiktatni valamilyen feladatot, hogy ne a dolgos hétköznap estéken kelljen még a lakás körüli teendőkkel kínlódni.

Viszont az őszi nagytakarításhoz szükséges eszközöket célszerű már a héten beszerezni. A nagyobb áruházláncokban szuper akciókkal várnak, mutatjuk, hol, mit érdemes vásárolni.

Auchan

A héten 1600 forinttal olcsóbban szerezhetjük be a Persil mosókapszulát, az 50 darabos kiszerelésű termék most 4899 forint helyett 3299 forintba kerül. Ha mikroszálas törlőkendőre lenne otthon szükség - ami jól jön egy nagytakarítás során - akkor is érdemes betérni a hipermarketbe, ugyanis az 5 darabos csomag most 699 forint helyett 399 forint. Érdemes lehet beruházni egy vadiúj partvisra, felmosónyélre és szemeteslapátra is, ezeket 899 forintért kaphatjuk meg a héten.

KATT: Itt találod az Auchan 38. heti akciós újságját!

Tesco

Ha mosószerre lenne szükségünk, a Tescóban jó áron kaphatunk Woolite folyékony mosószert, ami most 3599 forint helyett 2399 forintba kerül. A takarítás során a konyhai papírtörlő enegdehtetelen: most 43 százalékkal olcsóbb a Regina márkanevű termék. Szemeteszsák is jól jön: ha nincsenek dobozaink, amikbe a nyári ruhákat pakoljuk, ez is jó megoldás lehet. Vagyis a nyári holmikat bele lehet hajtogatni egy nagyobb szemeteszsákba és úgy elrakni a gardróbba vagy a szekrénybe. A héten a Hewa márkájú termék 10 százalékkal olcsóbb, 429 forintba kerül. Aki Go For Expert Eco Friendly tisztítószereket használ, azok igazán jól járnak: most 20 százalékkal olcsóbban kaphatjuk meg a termékeket.

KATT: Lapozd át a Tesco e heti akciós kiadványát!

CBA

Súrolószivacs elengedhetetlen egy őszi nagytakarítás során. A CBA-ban most csak 299 forintba kerül a 10 darabos kiszerelésű csomag. A kárpittisztításhoz vagy szőnyegtisztításhoz a Vanish folteltávolító folyadék is jól jöhet, ennek ára 999 forint. Érdemes venni Tento papírtörlőt is 399 forintért.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATT: Nézd meg, milyen akciókkal várnak még a CBA-ban!

Spar

A Domestos fertőtlenítő tisztítóból érdemes egyből két darabot vásárolni, ugyanis akkor darabja 399 forint. A Flóraszept fertőtlenítő tisztítószer most 14 százalékkal olcsóbb, most 489 forint. A Flóraszept konyhai és fürdőszobai tisztítószer ára most csak 599 forint, erre is szükség lehet a takarítás során. A mosáshoz jól jöhet az öblítő is, a Coccolino most két darab vásárlása esetén 899 forintba kerül. Szeptember 24-e és 30-a között pedig minden Somat terméket 40 százalékos kedvezménnyel kaphatunk meg.

Ha pedig új takarót, plédet szeretnénk vásárolni, szintén érdemes szétnézni a Spar üzletekben? most 1499 forintért kaphatunk polártakarókat, és érdemes beruházni egy új törülköző szettre is: 1499 forintba kerül a kétrészes csomag.

KATT: Lapozd át a Spar e heti akciós kiadványát!

A diszkontáruházak e heti akciós újságjában nem találtunk túl sok olyan terméket, aminek a nagytakarítás során hasznát vennénk. De érdemes szétnézni, ha a Lidlben vagy az Aldiban járunk, hiszen könnyen találhatunk olyan dolgokat, amikre szükségünk lenne, jó áron. A Lidlben például  a Formil folyékony mosószer a héten 13 százalékkal olcsóbb, 779 forintba kerül, ha pedig valaki új ágyneműt szeretne venni, érdemes bbetérnie az Aldiba, ahol 10 990 forintért nagy teherbírású polcot is vehet - ami jól jöhet, ha a spájzban vagy a garázsban szeretnénk rendet tenni.

NEKED AJÁNLJUK
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem