2020. december 5. szombat Vilma

Bérelt munkerő áll be a Postánál: készülnek az év végi rohamra


Bérelt munkaerővel is készül a Magyar Posta az év végi nagy csomagrohamra - írja az Infostart.

2018-ban összességében akár 20 százalékkal is több lehet a kézbesítendő csomag, illetve árutartalmú küldemény; ez gyakorlatilag az e-kereskedelem növekedésének köszönhetően egyre többen vásárolnak online, boltba csak akkor mennek, amikor megnézik a kiszemelt terméket - hangzott el az InforRádióban.

Az óriási csomagrohamra a Magyar Posta többféle módszerrel is készül. Ezeket között szerepel például egy október elején hadrendbe ált új, automata csomagfeldolgozó rendszer, valamint a vállalat

bérelt munkaerőt is alkalmaz, elsősorban a csomagfeldolgozásban.

A Posta szakember kitért arra is, hogy a csomag kézbesítési ideje nem a postától függ, hanem attól, hogy a webáruház mit vállal: "ha 3-5 napot, akkor a küldemény a postához 2-3 nap múlva érkezik meg, ezt követi a kézbesítés". Ugyanakkor, ha valaki a távol-keletről rendel, annak a több hetes szállítási időn kívül azzal is számolnia kell, hogy a vámolás erre még rá jövő plusz idő.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Súlyos problémára világított rá a járvány második hulláma: ideje észbe kapni!
Egyre többen keresnek olyan megoldást, melyben biztonságba érzik saját magukat és a családtagjaikat.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk