2019. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Baba pihenőszékeket hív vissza a Fisher-Price: balesetveszélyesek


Közel 5 millió baba pihenőszéket hív vissza a Fisher-Price, mivel kiderült, hogy nem biztonságosak.

A Sleeper típusú terméket 2009-ben mutatták be, és azóta legalább harminc csecsemő halt meg a használata közben - számolt be az Index.A Fisher-Price szerint ugyan ha a terméket az előírásaiknak megfelelően használják, akkor biztonságos, ennek ellenére úgy döntöttek, visszahívási akciót indítanak. A problémát az okozza, hogy a gyártó olyan korú csecsemőkhöz ajánlja ezt a széket, akik még nem tudnak maguktól megfordulni. Az összes halálos baleset olyan korú gyerekkel történt, aki már meg tudott magától fordulni.

A balesetek akkor történnek, amikor a székben a hátán fekvő gyerek nincs bekötve, és az oldalára vagy a hasára fordul a székben. A cég azt javasolja, hogy a vásárlók azonnal hagyjanak fel a termék használatával, és forduljanak a céghez, hogy pénzvisszatérítést kapjanak.

A visszahívás hivatalosan az USA-ra vonatkozik, de ilyen székeket Magyarországon is lehet vásárolni.

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg, emellett 250 ezer forint feletti jövedelemmel és jövedelemátutalással számoltunk. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 13 155 forintos törlesztőt (THM 13,57%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cofidis az OTP, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk