2020. január 17. péntek Antal, Antónia

Az idei karácsony trendjei: ilyen díszeket vásárolj 2018-ban (x)


Talán kevesen gondolnák, hogy a karácsonyi dekorációban is ugyanúgy vannak trendek, mint a divatban. Ahogy az is változik évről-évre, hogy milyen nadrág vagy télikabát a trendi, a karácsonyfadíszeknek, az ünnepi terítéknek, vagy az apró kiegészítőknek is megvannak a saját trendjei.

Izgalmas lesz az idei karácsony azoknak, akik figyelnek az aktuális trendekre. A meghatározó amerikai és nyugat-európai áruházláncok szerint az a legjobb, ha szivárványszínbe öltöztetjük idén a karácsonyfát. Ez a gyakorlatban nem azt jelenti, hogy szivárványos gömböket kell venni, hanem azt, hogy két sor bordó, két sor narancs, két sor sárga, két sor zöld, két sor kék, két sor lila gömböt kell felhelyezni az igazi trendszettereknek. Akár rendelhetünk is ilyen, szivárvány színű dísz-szettet, hiszen egy dobozban is árusítanak ilyeneket.

Mit válasszon az, aki trendi, de kissé hagyományosabb karácsonyi szettet keres?

A KIKA lakberendezési áruházlánc - ahol december 8-án és 9-én 13 százalék kedvezményt adnak minden termékre és elindul a karácsonyi leárazás is: ettől a hétvégétől kezdődően már 30 százalékkal olcsóbban lehet megvásárolni az adventi és karácsonyi termékeket - stílustanácsadói öt, markánsan elkülöníthető dekorációs megjelenést ajánlanak a 2018-as szezonra:

A klasszikus vonal az arany és piros árnyalatokkal csempész melegséget az adventi forgatagba. Sötét fa tónusok és barna szőrme textúrák színesítik a kínálatot, amibe beleférnek a vintage hatású angyal- és Mikulás-figurák.

A karakteres színeket hangulatos gyertyatartók, mécsestartók, csillag formájú tömbgyertyák egészítik ki.

Az elegáns kínálat fehér, valamint fémesen fénylő arany és ezüst színekkel vonzza a tekinteteket. Üvegből, gyöngyből és világos színű fából készült, hűvös dekorációval emeli az ünnep fényét. A barokk mintában pompázó asztali futó és takaró mellett a kínálat különlegessége a flitteres párna.

Aki kifejezetten a hófödte természet látványáért rajong, azt külön havas termékvonal várja fehér fa, porcelán és rozsdamentes acél elemekkel és különleges tollakkal. A hólepte erdők jegyében a kínálat további jellemző árnyalatai a fehér mellett az ezüst és a mohazöld. A hóemberfigurák, a jégcsapokra emlékeztető, talpas gyertyatartók, a dércsípte koszorúk és a többi jeges-ezüstös díszítésű tárgy a kinti fagyok nélkül idézi meg a téli ünnepi hangulatot otthonunkban.

A természet szerelmesei is különleges, személyre szabott választékból szemezgethetnek, amelyben az állat- és növényvilág kapcsolódó "szereplői" egyaránt megjelennek. Ugyanúgy helyet kapnak köztük a makkok és a hóval borított tobozok, mint a fa vagy plüss rénszarvasok és a baglyok. Ez a sötétbarna, sötétzöld és konyak árnyalatokkal domináló vonal sötétebb, természetes hatású fa, fém, üveg és kerámia alapanyagokat vonultat fel, illetve pihepuha, barna szőrmével teszi a dísztárgyakat hívogatóvá és barátságossá.

Aki a luxus jegyében rendezte be lakását, az az előkelő választékból meríthet ihletet: az örök trend, a fekete, mélykék és arany árnyalatokban pompázó karácsonyfadíszek és díszpárnák olyan nemes anyagokból készülnek, mint a ragyogó üveg, a finom porcelán vagy a selymesen puha bársony. Az igényes külsejű, finom kialakítású tárgyak tónusait sötétkék, sárga és ezüst színek egészítik ki.

A KIKA-nál december 8-9-én 13 százalék kedvezményt adnak minden termékre és elindul a karácsonyi leárazás is: ettől a hétvégétől kezdődően már 30 százalékkal olcsóbban lehet megvásárolni az adventi és karácsonyi termékeket.

Az áruházlánc kínálatában természetesen hatalmas választékot találunk karácsonyi dekorációkból, mint például karácsonyfadíszekből, ünnepi terítőkből, szalvétákból, dekordobozokból, gyertyákból, vagy akár ünnepi ágyneműkből is. A KIKA számos ajándékötlettel várja vásárlóit decemberben is,

 és aki szivárványszínbe szeretné öltöztetni karácsonyfáját, az is megtalálja a megfelelő díszeket.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

A régió után kullog Magyarország: rengetegen ülnek a hazai börtönökben
Kiderült, hány fogvatartott jut 100 ezer lakosra az európai országokban.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS