18 °C Budapest

Akár az utolsó pillanatban is vásárolhatsz ajándékot a neten

Pénzcentrum
2012. december 21. 16:02

Sokan vannak, akik a legutolsó pillanatra hagyják a karácsonyi ajándékok beszerzését. Jó hírünk van: azok sincsenek elkésve, akik most választanának meglepetést, csak jól kell dönteniük. Frappáns és gyorsan beszerezhető ajándék például a virtuális ajándékutalvány, amelyet akár 24-én este is megrendelhetünk, online!

Óriási karácsonyi roham tapasztalható nem csak a bevásárlóközpontokban, hanem a webáruházakban is, köztük a legnépszerűbb magyar internetes áruházban, a Shopline-on. Lapunkat arról tájékoztatták, hogy a karácsony előtti napokban az átlaghoz képest sokkal többen keresik fel az áruház honlapját, a rendelések száma pedig nagyságrendekkel megnövekedett.

A számokból az is látszik, hogy sokan vannak, akik az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok beszerzését: a webáruház számukra kétféle menekülőutat javasol. Az egyik a karácsony előtt legkésőbb december 21-én 17 óráig igénybe vehető - ilyenkor különösen népszerű - expressz szállítás, amelynek köszönhetően aShopline Expresscímkével ellátott termékek 180 percen belül célba érnek. Ha a vásárló a Shopline Express-szen keresztül kíván rendelni, nincs más dolga, mint Shopline Express címkével rendelkező ajándékokat tenni a kosarába, majd a rendelés véglegesítésénél az expressz szállítási módot választani.

A Shopline-on leginkább könyveket, CD lemezeket, DVD-ket, azaz tipikus ajándékokat rendelnek Shopline Express kiszállítással. A másik lehetőség még egyszerűbb és kényelmesebb: a Shopline-on beszerezhető virtuális ajándékutalványokat ugyanis akár 24-én este is megvásárolhatjuk online, bankkártyával, így a megajándékozott arra fordíthatja az utalványon szereplő összeget, amire valóban vágyik: például egy régóta kiszemelt kedvencre. Az utalvány kétségtelen előnye emellett, hogy az e-mailben megkapott kártyához egyénileg választhatunk grafikát, majd az utalványt egy kis munkával, kinyomtatva kézzelfogható ajándékként is odatehetjük a fa alá.

Mint megtudtuk, a webáruházban továbbra is a termékek személyes átvétele a népszerűbb, ami leginkább az ingyenes átvételi pontoknak köszönhető. Tízből hét felhasználó választja ezt az átvételi módot. Népszerű lett a postai átvét is a kedvező díjnak és a széles lefedettségnek köszönhetően.

A legnépszerűbb könyvek idén karácsonykor: KATTINTS a teljes listához!

A legnépszerűbb CD-k idén karácsonykor: KATTINTS a teljes listához!

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem